Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennek van jelentősége?
Hát vegyük végig a forgatókönyvet.
Ismerkedem egy csajjal, közben lefekszem az exemmel. Nyilván nem lesz "randitéma", hogy közben még vívódom a volt barátnőmmel. Randin ezt felhozni kontraproduktív és irreleváns is.
Ennek az átmeneti időszaknak köszönhetően lezárom a múltat az exemmel, és boldog párkapcsolatot kezdek az új lánnyal. Ehhez szükséges volt az "utójáték" is. Itt érdekes kérdés, hogy elmondanád-e. Ha úgy nézzük, az még nem volt párkapcsolat, szabadok voltunk, ha úgy nézzük, a csodás kapcsolatunk bimbózásakor én mással dugtam. Van, akiben fel sem merül, hogy erről egyáltalán kellene beszélni, más pedig azt mondja, hogy ilyen jelentéktelenségért nem teszi kockára a boldog párkapcsolatot.
Aztán telik az idő, és bár akkor így tűnt helyesnek, valahogy csak ott marad a lelkem mélyén, hogy talán ez mégsem volt teljesen korrekt. De ennyi idő után hogy hozom ezt fel? Aztán két év után jön egy alkalom, amikor pont ilyenekről beszélgetünk, veszek egy nagy levegőt, és azt mondom, lesz ami lesz, én tiszta vizet öntök a pohárba.
Szerintem valahogy így megy.
"Összességében mit gondolsz?"
Összességében szerintem rendben van a történet. Az is teljesen rendben van, hogy téged ez felkavar, természetes, hogy az ilyen több év után előkerülő titkok felcseszik és elbizonytalanítják az embert. Ettől még a kapcsolatotok jövője szerintem stabil, csak most ne maradjon bennetek semmi tüske, legyen minden megbeszélve, egyezzetek meg, stb.
Köszönöm a válaszokat, én minden álláspontot megértek és egyet értek velük hiszen bennem is kettős érzés van.
Valóban kapcsolatunk kezdete óta nincs jelen a volt barátnő, sőt ha jól tudom már gyereket vár a párjától.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!