Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennek van jelentősége?

Figyelt kérdés
Bevallotta a párom, hogy mielőtt összejöttünk vissza akarta kapni az exét, akivel 3 évet voltak együtt és akkor már egy éve szakítottak. Kapcsolatunk kezdete előtt 1 hónappal (mikor mi már ismerkedtünk, de nem akartam kapcsolatot, ő viszont igen) le is feküdtek párszor, beszélgettek kb 1 hétig, de nem lett belőle semmi. A páromban hatalmas harag van iránta a múlt miatt, ő sem tudta mit akar tőle. Miután összejöttünk abszolút nem kereste a lányt, nem is beszéltek többet. Azóta lassan 2 éve boldog kapcsolatban élünk, sosem jön fel az ex téma, nem is láttam páromon, hogy hiányozna neki a lány. Nekem viszont rosszul esett, mert csak 2 év után mondta el ezt. Szerintetek sincs jelentősége?

2022. jún. 8. 08:35
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
82%

Hát vegyük végig a forgatókönyvet.

Ismerkedem egy csajjal, közben lefekszem az exemmel. Nyilván nem lesz "randitéma", hogy közben még vívódom a volt barátnőmmel. Randin ezt felhozni kontraproduktív és irreleváns is.

Ennek az átmeneti időszaknak köszönhetően lezárom a múltat az exemmel, és boldog párkapcsolatot kezdek az új lánnyal. Ehhez szükséges volt az "utójáték" is. Itt érdekes kérdés, hogy elmondanád-e. Ha úgy nézzük, az még nem volt párkapcsolat, szabadok voltunk, ha úgy nézzük, a csodás kapcsolatunk bimbózásakor én mással dugtam. Van, akiben fel sem merül, hogy erről egyáltalán kellene beszélni, más pedig azt mondja, hogy ilyen jelentéktelenségért nem teszi kockára a boldog párkapcsolatot.

Aztán telik az idő, és bár akkor így tűnt helyesnek, valahogy csak ott marad a lelkem mélyén, hogy talán ez mégsem volt teljesen korrekt. De ennyi idő után hogy hozom ezt fel? Aztán két év után jön egy alkalom, amikor pont ilyenekről beszélgetünk, veszek egy nagy levegőt, és azt mondom, lesz ami lesz, én tiszta vizet öntök a pohárba.

Szerintem valahogy így megy.

2022. jún. 8. 09:45
 12/19 A kérdező kommentje:
Brutálisan összefoglaltad, köszönöm. Valami ilyesmire gondoltam én is. Összességében mit gondolsz?
2022. jún. 8. 10:34
 13/19 anonim ***** válasza:
24%
#11: azt a fontos részletet kihagytad, hogy a kérdező akkor nem akart még kapcsolatot, a srác hiába próbálkozott nála
2022. jún. 8. 10:37
 14/19 A kérdező kommentje:
Ez igaz, sajnos akkor jöttem ki egy betegségből ami nagyon megviselt, hiszen nem tudtam, hogy felépülök-e valaha így kétszer is visszautasítottam ami neki nagyon fájt.
2022. jún. 8. 10:55
 15/19 anonim ***** válasza:
22%
és rögtön rohant azs exhez d*gni? ne haragudj, de én ezektől a kifogásoktól, meg belemagyarázásoktól falnak megyek. azért ne haragudj, de nem is ismertétek kb egymást, nem fog dunának menni csak azért mert visszautasítottad. ettől függetlenül lehet persze, hogy semmit nem érez/érzett az exe iránt, mindenesetre fura. nekem legalábbis nem jutott eszembe még sose visszarohanni az exemhez, amikor nem úgy alakultak a dolgok az aktuális jelölttel ahogy szerettem volna
2022. jún. 8. 13:13
 16/19 anonim ***** válasza:
61%
Én is ilyen vagyok alapból, hogy sokszor túl gondolom a dolgokat. Ez a téma egyébként nekem is rosszul esne, de nem az a lényeg, hogy most hol tartotok és most mi van? Főleg, hogy tényleg együtt sem voltatok még mindemellett visszautasítottad. Akkor miért kellett volna várnia rád vagy futnia utánad? Nyilván az egy szebb történet lett volna, na de valljuk be az emberek 90% a nem ilyen. Szerintem nem kellene ezen agyalnod, gondolom a lány már nincs a képben ő is éli az életét és ti is.
2022. jún. 8. 13:40
 17/19 anonim ***** válasza:
75%

"Összességében mit gondolsz?"

Összességében szerintem rendben van a történet. Az is teljesen rendben van, hogy téged ez felkavar, természetes, hogy az ilyen több év után előkerülő titkok felcseszik és elbizonytalanítják az embert. Ettől még a kapcsolatotok jövője szerintem stabil, csak most ne maradjon bennetek semmi tüske, legyen minden megbeszélve, egyezzetek meg, stb.

2022. jún. 8. 13:50
 18/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, én minden álláspontot megértek és egyet értek velük hiszen bennem is kettős érzés van.

Valóban kapcsolatunk kezdete óta nincs jelen a volt barátnő, sőt ha jól tudom már gyereket vár a párjától.

2022. jún. 8. 16:18
 19/19 A kérdező kommentje:
#17 köszönöm szépen!
2022. jún. 8. 16:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!