Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőktől kérdezem, szerintetek mennyire gáz, ha valaki ezt csinálja? Ti voltatok már hasonló helyzetben?
Egy párkapcsolat alappillére a jó szexuális élet.
Ha tényleg nő vagy, miért jöttél össze olyan férfival, akivel nem élvezed a szexet?
Most olvastam.
Szóval 12 centi. Hat az teljesen átlagos méret. Az szereti egyedül a nagyobb peniszt, aki neg nem volt együtt jól kisebb penisszel. Sokkal kevésbé fájdalmas és élvezetes vele a szex, mivel a hüvely alapvetően 8 centi, ami persze azért tágul, de egy 20-25 centis penisz nekem senki ne mondja, hogy kenyelmes.
Megcsalni ne csald neg. Azt írtad, nem akarsz neki fájdalmat okozni. De minden nap belehazudnal a képébe?
Hogy szólíthatod szerelmemnek, ha más faxán készülsz ugrálni?
Marha nagy szerelem lehet benned.
Fogalmad sincs róla mi az.
#24: A fogalmazásodból lejön. "úgy igazán alaposan megdolgozza a puncitokat"
Ilyet pl. nők nem írnak. Nem egy csajt hallottam már a szexről beszélni, mivel én is az vagyok, és vannak barátnőim, ilyet nem fogsz nő szájából hallani, max. akkor, ha szex közben akar mocskosan beszélni a pasijához. :D
Gyakorolni kell még ezt a trollkodást. Amúgy tudom, honnan jött a kérdés, tegnap volt egy ilyen, de amúgy abban is máshogy fogalmazott a csaj.
"együtt építjük a közös jövőnket, amit hasonlóan képzelünk el"
Ha valóban így van, akkor kérdezd meg tőle, hogy tarthatsz-e mellette nagyobb farkú szeretőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!