Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tényleg árthat a családon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Drakula kérdése:

Tényleg árthat a családon belüli erőszaknak hogy Depp nyert?

Figyelt kérdés
Valahol olvastam erről hogy kevesebben fognak felszolalni, a félelem miatt hogy nem fogják komolyan venni őket. Mi a véleményetek?
2022. jún. 2. 17:59
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
89%
Én nem követtem végig a dolgot. De a nő megnyilvánulásaiból egyértelműen látszott, hogy kettőjük közül ő a nem normális.
2022. jún. 2. 18:01
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem hinném.
2022. jún. 2. 18:01
 3/15 anonim ***** válasza:
88%
Nem. Ha egy nőt *tényleg* vernek azt eztán is nagyon csúnyán fogják büntetni. Viszont a hazudozást meg illene ugyanígy büntetni, pláne ha nő az abuzív...
2022. jún. 2. 18:02
 4/15 anonim ***** válasza:
49%
A családon belüli erőszakra való hivatkozással történő karaktergyilkolási szándékokra nézve talán. A kiinduló probléma megelőzésére/kezelésére - sajnos - kétlem.
2022. jún. 2. 18:26
 5/15 anonim ***** válasza:
12%

A nők remélhetőleg megtanulják, hogy hol a helyük.

Hogy nem kell a pénzért összeállni drogos - piás formákkal.

2022. jún. 2. 18:30
 6/15 anonim ***** válasza:
58%

Nem hinném, annyi hogy egy sokkal megalapozottabb és hitelesebb metoo fog létrejönni ezután. Precedens értékű ítélet született, kiderült hogy bemondásra nem lehet elítéltetni embereket. Ezzel a megélhetési metoo gyorsan vissza fog szorulni mert elég csúnya összegek repkednek, ha jól olvastam. Aki családon belüli erőszak áldozata, az pedig ezután talán nem vereti agyon magát harmadszorra is, hanem látleletet vetet stb. és teljesen jogosan fog pert nyerni. Persze eddig még sok disznóság fog történni mindkét oldalról.

Nyilván ha hibás ítélet született azaz mégis történt erőszak, az nagyon rossz jel, mert gyanús hogy pénzen vették az ítéletet. Ezt sosem fogjuk megtudni

2022. jún. 2. 18:40
 7/15 anonim ***** válasza:
86%
Nem hinném. Mindenféle pereknek mindenféle kimenetele van. Sehol sem mindig a felperes nyer. Ennyi történt. Nem több.
2022. jún. 2. 18:47
 8/15 anonim ***** válasza:
79%
Egyébként engem a per kimenetele egyáltalán nem győzött meg arról, hogy nem történtek ott csúnya dolgok, feltehetően mindkét oldalról.
2022. jún. 2. 18:49
 9/15 anonim ***** válasza:
74%

Én nagyon sok élő közvetítést néztem a perről, gondolom te is, ha ennyire tudod. Ja, nem :D. Terhelő bizonyítékok voltak a hülye picsa ellen, hangfelvételek... Amber állította, hogy nemi erőszak történt, ami után orvosi látleletet vetetett csak valamiért az ügyvédei mégse adták be bizonyítéknak. Érted. Nem adtak be egy ekkora terhelő bizonyítékot... Hát hogyne... És még sorolhatnám. Vagy ott vannak a sorozatos hazugságok pl. TMZ reportról, az UK per után kapott pénz eladományozásáról. Ez a nő végig hazudott mindenben. Igazi nárcisztikus picsa. Johnny Deppnek egy bűne volt, hogy elitta az agyát, meg néha drogozott is...

2022. jún. 2. 18:55
 10/15 anonim ***** válasza:
85%
Az a baj ezzel, hogy már divat lett feljelentgetni egymást különböző sérelmekből kifolyólag és sajnos sok olyan eset van, ahol utóbb kiderül, hogy nem történt abúzus, sem bántalmazás. Ez azért rettentően kártékony, mert az emberek idővel immunisak lesznek a témára és annak sem fognak hinni, akit valóban bántalmaztak.
2022. jún. 2. 19:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!