Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Páromnak most lett meg a motoros jogosítványa de én nagyon féltem és nagyon ellenzem?

Figyelt kérdés
Nem tudom mi tévő legyek egyszerűen úgy éreztem megörülök az elmúlt két napban amióta motorozik. A párom 20éves 3éve vagyunk együtt és sajnos tudom róla hogy hiába hogy az élet minden területen felelősségteljes sajnos ez a közlekedésre nem igaz. Autó vezetésnél is nagyon gyorsan szokott menni valamint egyszerűen nincs félelem érzete. Viszont így hogy motorra ült nem tudom melyik lesz az a reggel amikor utoljára látom. Ti mit tennétek hogy beszélnétek le? 19l

2022. jún. 1. 20:24
1 2 3
 21/22 veterán vas ***** válasza:

Ha ez megnyugtat, vannak olyan barátaim, akik évtizedek óta motoroznak.

Ráadásul egyáltalán ne nyugdíjas módon és nem is 125ccm-s zsebcirkálókkal.

Hál'Istennek mindegyik tud vigyázni magára.

Reméljük a te párod is.

2022. jún. 3. 10:44
 22/22 anonim ***** válasza:
91%

"a baromsága fontosabb, mint a annak a kockazatnak mérséklése, hogy a gyerekek árván maradnak"

Akkor is árván maradhat a gyerek, ha 80 km/h-val tötyög hazafelé a Suzukival, és egy barom belémegy.

"Normális nő, nem áll le ilyen pasival!"

Ehhez képest a legtöbb nőnek bejön az ilyen.

2022. jún. 3. 16:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!