Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az megoldható hogy osztálytárssal járjon valaki?
Tavaly jöttem össze az osztálytársammal és még együtt vagyunk.
Maximum amiatt lehet nehéz, hogyha túl sokat látjátok egymást akkor megunhatjátok az egészet hogy mindig csak együtt vagytok, mi ezért kitaláltuk hogy a suliban pl. szünetekben teljesen úgy viselkedünk egymással mintha csak osztálytársak lennénk, meg inkább a saját barátainkkal vagyunk, összebújni meg úgy is van idő még a suli utáni találkákkor is.
Nem tudom milyen lenne ha szakítanánk, mondjuk biztos nehéz lenne túllépni a másikon mindkettőnknek ha gyakran látnánk egymást, de akik összejönnek osztálytársak sosem arra gondolnak hogy mi lesz ha szakítanak, hanem milyen jó lesz ha együtt maradnak.
17/L
hát én úgy vagyok vele hogy házinyúlra nem lövünk az után hogy én már jártam az osztálytársammal nem kellemes hogy szakítasz és utána majdnem mindennap látod.
:/ de próba szerencs :) sok sikert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!