Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van értelme pár évet járni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van értelme pár évet járni valakivel? Vállalnád ha tudnád előre hogy pár év? A jelenlegi kapcsolatod szerinted milyen hosszu lesz ha racionálisan nézed?

Figyelt kérdés

Mit látsz ma racionálisan, a jelenlegi kapcsolatod meddig fog tartani saccra?

Es ehhez képest te mit szeretnél (ami lehet irreális is)?

Idősen belemennél előre láthatóan pár évig tartó kapcsolatba?

Mitől lehet hosszutávu kapacitást látni egy kapcsolatban?

Szóval ha ugy gondolod sokáig lesztek együtt, akár 7-10 év, mire alapozod a véleményed, milyen érveid vannak, miből gondolod?

2022. máj. 26. 18:10
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Én sem úgy állok hozza, hogy ha szetmegyunk valakivel, egyedül kell meghaljunk? Minek? Én szeretném ha a másik boldog lenne attól meg, hogy nekünk nem működött. Kamasz korban ez rém romantikus gondolat, de felnőttként engem taszít, ha a másik megölné magát azért, mert szakitunk.
2022. máj. 26. 19:00
 12/23 anonim ***** válasza:
Nem hinném, hogy beleszarik és azt hinné lesz helyetted más. De én például sokszor azért nem beszéltem meddig fog tartani szerintem, mert mondhattam bármit, úgysem hitte volna el. Lehet jól esik néha hallani, de mindenki tudja, hogy racionalitása nagyon alcsony. Sosem valószínűségekről vagy statisztikáról szól egy kapcsolat. Akkor romlik el egy kapcsolat és ott ahol és amikor legkevésbé számítasz rá, de ez bármi mással is így van az életben. Szerintem nagyon kevés az olyan ember aki úgy élte le az életét, hogy kimondta veled élem le az életem és bármi megbánás nélkül mellette is halt meg. Persze van ilyen is, de nem mindenki kapja meg az életben, de én például nem is várnám el. És sok estben olyat mond az ember amiről azt gondolja hallani akarja, tehát ha úgy kezdi, hogy nem akar komoly kapcsolatot, nem állok neki elkezdeni, hogy mellette akarok meghalni. Ha meg melllette azt hangsúlyozza bármikor vége lehet, nem azt feltétlen azt akarja mondani, hogy lecserél, hanem, hogy ne azzal foglalkozz meddig tart, mert akkor a pillanatok csak aggodalommal teltek, ahelyett, hogy egy pillanatig ne érdekeljen és csak élvezdd. De kérdezdd meg tőle mit szeretne, egy üveg bor mellett kettesben vagy lefekvés előtt, ha van egy kis gerince nincsen oka amiért hazudjon.
2022. máj. 26. 19:11
 13/23 anonim ***** válasza:
5%

Igen.

Régebben, mikor még csak kezdődő isten voltam, összejöttem emberekkel pár hétre vagy hónapra. Mindig megmondtam, hogy hogyan képzelem, aminek része volt a tény is, hogy éppen kb mennyi idő lesz maximálisan. Általában nagyon jól megtippektem előre, hogy mikorra érjük el, amit kell.

2022. máj. 26. 19:19
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindig a hosszú kapcsolatok maradnak meg az emberben. Sokszor egy nyári diákszerelmet több ideig sajnál valaki, mint egy 1+ éves kapcsolatot.
2022. máj. 26. 19:21
 15/23 anonim ***** válasza:
50%
Nagyrészt sajnos a mai világban nem pár éveket hanem pár hónapokat vannak együtt valakik. Nem tudom melyik a jobb vagy rosszabb, mert 1-2 hónap alatt is nagyon meg lehet valakit szeretni, aztán ha vége akkor meg nagyon rossz, majd aztán újra jön valaki akivel újra vége lesz, nagyon sokszor átélni ezt hát elég sz*r, főleg ha nem rajtad múlik. Mai fejjel bele se mentem volna az előző barátnőmmel a kapcsolatba, sőt talán egyikkel sem, de egyedül lenni se túl jó dolog, bár talán jobb mint egy rossz kapcsolatban ahol megcsalnak meg semmibe vesznek.
2022. máj. 26. 19:26
 16/23 A kérdező kommentje:

Mivel mondtam neki, hogy ez a felfogás nekem nekem nem fér bele, amiket mond, hogy ha szakitanánk(sebaj), "ugyis lesz más"(es hozzáteszi,)"neked is biztos"(azaz lazán elengedne mással)

Azota es sokesetben olyanokat mond hogy veled akarok lenni ha jarokeretesek is leszunk majd.es stb. Azaz azt mondja amiket hallani akarok. Nem belőle jön :(

De ha nem is foglalkozom a másik szavaival, hozzáállásával, nálam az alap jelenleg az, hogy én szerintem nem akarok még egy olyan kapcsolatot amiben úgy kell élnem, hogy akkor is vele akarok lenni, azt a pár évet is, ha tudom azt előre, hogy vége lesz es csak elvett tőlem x évet.

Ma nekem már az időm fontosabb lett.

Tudom hogy igy aggodalmakkal telnek el a szép pillanatok is es nem tudom felhőtlenul megélni azt az időt sem amig egyutt vagyunk, de nekem mar ez megadatott, egy korábbi kapcsolatomban hogy megélek minden szépet aggodalmak nelkul, mert annak ellenére teszem hogy tudom, hogy vége lesz, de akkor is köszönök minden napot vele. Amig lehet.

Nekem egy ilyen teljesen elég volt az életembe. Hogy tudatosan véges kapcsolatban vagyok.

2022. máj. 26. 19:27
 17/23 A kérdező kommentje:

És szerintem mivel ezt kezdi rólam pedzegetni a barátom, hogy nem akarok véges kapcsolatban lenni, igy elkezdett hitegetni, meg nagy ígéretekkel hozakodni elő.

Azaz sajnos így álcát vesz fel :(

Hogy még megtartson.

2022. máj. 26. 19:31
 18/23 anonim ***** válasza:
Mióta tart ez az egész köztetek? Mert két-három hónap után teljesen érthető az is miért nem akarna elengedni. Ha jóval hosszabb időről van szó, akkkor tényleg ne vesztegessed az idődet, ha így érzel.
2022. máj. 26. 19:40
 19/23 anonim ***** válasza:
Kérdező, olvasd el a 11-es kommentet.
2022. máj. 26. 19:58
 20/23 A kérdező kommentje:

1.5 év most a kapcsolat hossza.

És nem tartom reálisnak hogy menne hosszabb távon vele.

A 11.komment most csak megerősit abban, hogy nem akarok véges kapcsolatban lenni hogy aztán azt "nézzem" mással milyen boldog. Akkor nem kell velem lenni eleve, ha majdan meg mással boldog. Én meg mint valami állomás voltam.

Köszönöm a válaszokat.

A kapcsolat lezárása a cél.

Amugysem boldogít maxon.

2022. máj. 26. 20:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!