Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van értelme pár évet járni valakivel? Vállalnád ha tudnád előre hogy pár év? A jelenlegi kapcsolatod szerinted milyen hosszu lesz ha racionálisan nézed?
Mit látsz ma racionálisan, a jelenlegi kapcsolatod meddig fog tartani saccra?
Es ehhez képest te mit szeretnél (ami lehet irreális is)?
Idősen belemennél előre láthatóan pár évig tartó kapcsolatba?
Mitől lehet hosszutávu kapacitást látni egy kapcsolatban?
Szóval ha ugy gondolod sokáig lesztek együtt, akár 7-10 év, mire alapozod a véleményed, milyen érveid vannak, miből gondolod?
Igen.
Régebben, mikor még csak kezdődő isten voltam, összejöttem emberekkel pár hétre vagy hónapra. Mindig megmondtam, hogy hogyan képzelem, aminek része volt a tény is, hogy éppen kb mennyi idő lesz maximálisan. Általában nagyon jól megtippektem előre, hogy mikorra érjük el, amit kell.
Mivel mondtam neki, hogy ez a felfogás nekem nekem nem fér bele, amiket mond, hogy ha szakitanánk(sebaj), "ugyis lesz más"(es hozzáteszi,)"neked is biztos"(azaz lazán elengedne mással)
Azota es sokesetben olyanokat mond hogy veled akarok lenni ha jarokeretesek is leszunk majd.es stb. Azaz azt mondja amiket hallani akarok. Nem belőle jön :(
De ha nem is foglalkozom a másik szavaival, hozzáállásával, nálam az alap jelenleg az, hogy én szerintem nem akarok még egy olyan kapcsolatot amiben úgy kell élnem, hogy akkor is vele akarok lenni, azt a pár évet is, ha tudom azt előre, hogy vége lesz es csak elvett tőlem x évet.
Ma nekem már az időm fontosabb lett.
Tudom hogy igy aggodalmakkal telnek el a szép pillanatok is es nem tudom felhőtlenul megélni azt az időt sem amig egyutt vagyunk, de nekem mar ez megadatott, egy korábbi kapcsolatomban hogy megélek minden szépet aggodalmak nelkul, mert annak ellenére teszem hogy tudom, hogy vége lesz, de akkor is köszönök minden napot vele. Amig lehet.
Nekem egy ilyen teljesen elég volt az életembe. Hogy tudatosan véges kapcsolatban vagyok.
És szerintem mivel ezt kezdi rólam pedzegetni a barátom, hogy nem akarok véges kapcsolatban lenni, igy elkezdett hitegetni, meg nagy ígéretekkel hozakodni elő.
Azaz sajnos így álcát vesz fel :(
Hogy még megtartson.
1.5 év most a kapcsolat hossza.
És nem tartom reálisnak hogy menne hosszabb távon vele.
A 11.komment most csak megerősit abban, hogy nem akarok véges kapcsolatban lenni hogy aztán azt "nézzem" mással milyen boldog. Akkor nem kell velem lenni eleve, ha majdan meg mással boldog. Én meg mint valami állomás voltam.
Köszönöm a válaszokat.
A kapcsolat lezárása a cél.
Amugysem boldogít maxon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!