Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Páromnak miért kell beszólnia, mikir ma elhunyt a kutyám?
12 éves voltam, mikor a húgom meg én kaptunk egy kis tacskót. A legjobb barátunk volt, nagyon közel állt hozzánk. Az életünk meghatározó része volt.
Sajnos ma reggel el kellett altatni, mert áttétes tüdőrákja volt 13 éves volt.
Igaz már nem otthon lakom, de anyum mikor közölte elsírtam magam és azóta is szomorú vagyok. A páromnak elmondtam ő meg erre azt mondja miért sírsz? Úgy se láttad mindennap.
Ezzel még nehezebb most.
Oszinten ez egy tusko.
A kutyadat meg nagyon sajnalom!
Azért mert érzéketlen!
Az teljesen normális, hogy ő nem érzi a súlyát, viszont a minimum lenne, hogy azt mondja, hogy sajnálom, ha látja, hogy ez neked fontos, a kutya is családtag. Ilyen alapon a többi szeretted halála sem érdemel könnyet, ha nem minden nap látod?
Azért vannak érdekes kommentek. Egyből szakításra bíztatnak, vagy kikérik, hogy mégis miért vagy együtt ilyen parasztal stb.. mikor nem is tudnak semmit a kapcsolatotokról. Mindegy.
A kérdésre én azt tudnám válaszolni, hogy tényleg nem volt szép tőle és bunkó is volt, bár nem tudom, hogy a mindennapokban milyen veled, de szerintem ha megkérdezed tőle, hogy miért volt ilyen az célravezetőbb. Megbeszélheted vele, hogy neked fontos volt a kutyus. Az emberek nagyon változatosan állnak a kutyákhoz, sokaknál szinte családtag és olyan az elvesztésük, mintha a gyereküket veszítenék el, sok helyen pedig "állatként" tekintenek rá és nem élik meg olyan nagy tragédiaként, ha netán meghal. Ki milyen neveltetést kapott vagy milyen a mentalitása. Nálad nyilván érthető, hogyha családtagként tekintettetek rá és vele nőttél fel, hogy sokat jelentett, de nem írtad, hogy a barátodnak volt-e vagy azt se tudni, hogy ő hogyan tekint rájuk. Szóval csak azt mondtam, hogy nem biztos, hogy azaz alap állapot, hogy ő szándékosan volt veled bunkó és ő egy igazi nőket gyalázó világ legrosszabb embere és te mégis vele vagy.
Részvétem.
Szégyen mennyi féreg van!
A barátod: féreg
Első válaszoló: Féreg
hatodik válaszoló: Féreg!%
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!