Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? :$ Vele maradjak? :$ Szerethetem még? :S
Sziasztok..
Most mentem 9.ik osztályba,és azthiszem beleszerettem egy srácba az osztályból:S
De van barátom,már 2hónapja,és nagyon sok minden köt hozzá..:S
Egész nyáron majdnem minden nap találkoztunk,eggyütt nyaraltunk,vele vesztettem el,és amíg nem kezdődött el a suli nagyon szerettem,most pedig,kezdem úgy érezni,hogy kiszerettem belőle:S
De mégis,szeretem..:S
Szerintetek mit tegyek?
Utóbbi időben sokat veszekedtünk a barátommal,általában féltékenység miatt,mert érezte hogy valami nincs rendben,de én végig azt állítottam,hogy őt szeretem,közbe én sem tudom mit is szeretnék:S:S:S
Nekem is bejön az osztálytársam,meg én is neki:S:S
Segítsetek:S
Lehet még jövője a barátommal a kapcsolatnak,vagy vágjak bele az újba?:S
MIT TEGYEK?:'(
Nem akarom elveszíteni a barátom,de nemtudom szeretem-e még:(
Gratulálok, hogy 2 hónap után sikerült megdugatnod magad!
Amúgy meg ha az újban maradsz akkor csak 'szívatod' a srácot...úgyhogy irány az új kapcsolat!
Azt hiszem 15 éves lányoknál egyre inkább ez a "természetes" viselkedés. Azt hiszed őrűlt szerelmes vagy, aztán pár hónap után kiderül, hogy mégsem, de addigra már le is feküdtél vele, ami lehet hogy kicsit elhamarkodott volt, pláne ebben a korban. Nagyon sok ilyen őrűlt szerelem lesz még az életedben, és ha nem mérlegelsz józanul, kész átjáróház leszel.
És ezt a pasik is tudni fogják, és majd nálad fogják egymásnak adogatni a kilincset, mert elterjed, hogy te olyan lány vagy, akit könnyű megfektetni. A konkrét problémádat illeti, villámgyorsan döntsél a két pasi között, mert 1., nem játszadozunk a másik ember érzelmeivel 2., addig halogatod, amíg 2 szék között a padlón fogsz csücsülni.
Nektek sincs jobb dolgotok, mint azon kiakadni, hogy lefeküdt egy sráccal 15-16 évesen, akivel hét hónapja együtt van? Húha, micsoda probléma -,-"
Kedves kérdező! Először próbáld megtudni, hogy a másik srác mit akar, mit szeretne tőled. Ugyanis tudod, ebben a korban a fiúk... na, ja. Ha valahogy kiderítetted, az alapján mérlegelj. A biztos a mostani kapcsolatod, amit nem akarsz felrúgni, a bizonytalan a másik srác. De lehet, hogy a másik srác csak egy fellángolás, ráadásul osztálykapcsolatok nem tartanak soká. Maradj még egy-két hónapot a barátoddal, azalatt tisztázódik a dolog. A másik sráccal meg próbálj meg kicsit semlegesebb lenni, ebből majd kiderül, hogy akar-e valamit komolyabban. Ha két hónapnyi bunkózás után is keres téged, akkor ő is fix pont. Már csak a te érzelmeidet kellene tisztázni. De ez már a te dolgod.
Sok sikert!
16/F
Szerintem ne kezdj 9.-ben az osztálytársaddal, hiába tetszetek egymásnak. Még megszívhatod. Jön valami probléma a kapcsolatotokban, aztán rá se tudtok majd nézni egymásra, és milyen lesz az, ha utána még 3 évet együtt kell töltenetek?
Én max akkor kezdenék vele, ha már végzős lennék( az is vagyok, de ez mindegy).
A barátoddal meg a helyedben szakítanék, mert nem is szereted igazán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!