Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg megcsal? A haverjai azt mondják. Higyjek nekik?
Figyelt kérdés
A barátai azt mondják,h ennyi és ennyi másik csaja van itt és ott rajtam kívűl.Aztán röhögnek.A barátom is ilyenkor mosolyogva átölel és mondja,h nem baj az bébi,igaz?
Egyszer az egyik haverja azt mondta,mikor ő nem volt,h ne hogy elhigyjem,mert soha nem tenne ilyet a barátom.
Nah,de akkor most mit higyjek?
2010. szept. 18. 11:25
1/7 anonim válasza:
dehogy csal.. csak hülyéskedtek.
2/7 anonim válasza:
A haverok szoktak ilyennel hülyülni :P Ha te is ott vagy meg ő is és úgy mondják az csak hülyülés :P
Mondjuk kérdés h kiben bízol meg jobban a barátodban vagy a haverjaiban? Mert ha a haverjaiban akk minek is vagytok együtt?
4/7 anonim válasza:
higgy ! HIGGY!!!! mármint ne higgy, csak azt 2 gy-vel írják. :D
5/7 A kérdező kommentje:
Rendben,értem.Természetesen a páromban bízom meg jobban,csak annyira sokszor mondták...és igazából én is csak nevetek az egészen,de mikor itthon belegondolok mindent sötétebben látok.:S
2010. szept. 18. 11:35
6/7 anonim válasza:
nyugi. ne parázz. nem csal meg. ...v nem most
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!