Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom elveszi az önbizalmam!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom elveszi az önbizalmam!? Sokszor úgy érzem, hogy kevesebb vagyok mint ő. Meséltem neki, hogy amióta biciklivel járok mindenhova( több mint 1 éve, izmosabb lett a combom. Megmagyarázta, hogy az lehetetlen, ahhoz edzeni kell hogy izmot építs.

Figyelt kérdés
Nem bánt soha külsőre, nem erről van szó,hanem mindig az ellenkezőjét mondja annak amit én.

2022. máj. 17. 22:11
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
87%
Nincs összhang
2022. máj. 18. 00:09
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
Biztos visszakérdeztem volna, hogy szerinte a biciklizés az nem sport?
2022. máj. 18. 06:08
 13/26 A kérdező kommentje:

Nem izomagyú, nem gyúr.

Utolsó, megtörtént, de az sem segített.

2022. máj. 18. 07:14
 14/26 anonim ***** válasza:
60%
Felejtsd el őt.
2022. máj. 18. 07:23
 15/26 A kérdező kommentje:
Utolsó, kifejtenéd kérlek?
2022. máj. 18. 08:02
 16/26 anonim ***** válasza:
100%

Sokszor úgy érzem, hogy kevesebb vagyok mint ő.

Mi az a sokszor? Ez a bringás beszólás lehet hozzá nem értés is, azt hiszi, hogy csak súlyzós edzéssel lehet izmot építeni. Én 4+ éve biciklizem, és sokkal formásabb, feszesebb, izmosabb a lábam. Nyilván tök más, mint egy testépítőé, de izmos. Ő sportol valamit?

A helyedben kinevettem volna, aztán annyi. Nem mindegy, mit mondott? Te érzed, hogy izmosabb a lábad, tőle függ az önbizalmad?

Ha más példát is írsz, akkor tudunk jobb tanácsot adni, de ennyiből nem lehet messzemenő következtetéseket levonni.

31N

2022. máj. 18. 08:21
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
Biztos nem az egyik fél combjának minőségén múlik egy párkapcsolat minősége... Neked marha kevés az önbizalmad, ő meg össze-vissza beszél. Nem biztos, hogy bántani akar vagy nem szeret, lehet, csak olyan típus, aki felületes, túl hamar beszél, és nem bírja, hogy ne legyen ő az okosabb vagy az övé utolsó szó. De aztán emiatt kombó miatt minden ilyen apró beszólás fájni fog és rögvest megkérdőjelezed a szerethetőségedet. Ezen mi idegenek nem tudom, mit tudnánk segíteni. Ha nem tudtok kommunikálni, elbeszéltek egymás mellett, akkor meg abból kell valami következtetésre jutni. Állj ki magadért és gondold át, szereted-e, elfogadod-e így is őt, mert megváltoztatni senkit nem lehet valami meggyőzési praktikával.
2022. máj. 18. 08:36
 18/26 anonim ***** válasza:
100%
Pont neki kicsi az önbizalma, a lehúzásoddal akarja növelni. Ez csak egy álca. Mondd neki, hogy cicukám, oroszlán vagy!
2022. máj. 18. 08:51
 19/26 anonim ***** válasza:
90%
Sajna gyakran alkalmazott módszer ez párkapcsolatokban. Lehet nem is tudatos a másik fél részéről. Módszeresen rombolja a másik önbizalmát, így próbálván magához láncolni őt.
2022. máj. 18. 09:59
 20/26 anonim ***** válasza:
100%

Ezt hívja a szleng mansplainingnek. 😂 Nem lenne kötelező beleokoskodnia abba, amit mondasz, főleg, hogy az sem biztos, hogy igaza van (egyébként nincs), de valamiért felsőbbrendűnek érzi magát és ez feljogosítja arra, hogy az ő szava legyen a mérvadó, ő tudjon mindent jobban, még gyakran azt is, ami vélemény vagy ízlés kérdése és nincs rá általános igazság.

Nekem szerencsére nem volt ilyen partnerem, de a szakmámban rendszeresen majd' megvesznek, hogy ne javítsanak ki, akár csak annyira, hogy ugyanazt elmondják, amit én, más szavakkal. Baromi irritáló, nem tudom, mit érez az ilyen ember, enélkül is elhiszem róla, hogy értékes...

2022. máj. 18. 10:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!