Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom elveszi az önbizalmam!? Sokszor úgy érzem, hogy kevesebb vagyok mint ő. Meséltem neki, hogy amióta biciklivel járok mindenhova( több mint 1 éve, izmosabb lett a combom. Megmagyarázta, hogy az lehetetlen, ahhoz edzeni kell hogy izmot építs.
Nem izomagyú, nem gyúr.
Utolsó, megtörtént, de az sem segített.
Sokszor úgy érzem, hogy kevesebb vagyok mint ő.
Mi az a sokszor? Ez a bringás beszólás lehet hozzá nem értés is, azt hiszi, hogy csak súlyzós edzéssel lehet izmot építeni. Én 4+ éve biciklizem, és sokkal formásabb, feszesebb, izmosabb a lábam. Nyilván tök más, mint egy testépítőé, de izmos. Ő sportol valamit?
A helyedben kinevettem volna, aztán annyi. Nem mindegy, mit mondott? Te érzed, hogy izmosabb a lábad, tőle függ az önbizalmad?
Ha más példát is írsz, akkor tudunk jobb tanácsot adni, de ennyiből nem lehet messzemenő következtetéseket levonni.
31N
Ezt hívja a szleng mansplainingnek. 😂 Nem lenne kötelező beleokoskodnia abba, amit mondasz, főleg, hogy az sem biztos, hogy igaza van (egyébként nincs), de valamiért felsőbbrendűnek érzi magát és ez feljogosítja arra, hogy az ő szava legyen a mérvadó, ő tudjon mindent jobban, még gyakran azt is, ami vélemény vagy ízlés kérdése és nincs rá általános igazság.
Nekem szerencsére nem volt ilyen partnerem, de a szakmámban rendszeresen majd' megvesznek, hogy ne javítsanak ki, akár csak annyira, hogy ugyanazt elmondják, amit én, más szavakkal. Baromi irritáló, nem tudom, mit érez az ilyen ember, enélkül is elhiszem róla, hogy értékes...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!