Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A biszexek csalják a párjukat?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A biszexek csalják a párjukat? Barátom néha eltűnik

Figyelt kérdés

Nem tudja, hogy tudom hogy az.

De számtalan biszex barátja van akik nagyon szeretik őt, kebel barátok.

És neha nőies mozdulatai is vannak a barátomnak és sorolhatnám a jeleket.

Újabban talalkozgat a haverjaival akik isznak drogoznak stb, én ezekben nem akarok részt venni, eljövök onnan, ami miatt veszekedés van néha, mert ő szeretné ha ott lennék.

Így egy veszekedésnél megesett hogy tilt este 9 től es 1 kor hív csak engem.

Erre másnap azt akarta hogy menjel hozzá aludjunk egyutt, nem mentem, de megint ebben az időintervallumban se kép se hang, tehát fél9 kor még beszéltunk és szinte ignorált(üzenetekre nem válaszolt)fél 2 ig.

Fel 2 kor hívott megint abszolut frissen(tehát nem álmábol ébredve, azaz megint volt valahol), hogy menjek át.

Korábban soha ilyenek nem voltak, nem járkált ossze a haverjaival így inni, de valamit ünnepeltek es soha nem is tűnt el így, napi szinten aludtunk egyutt stb

A hajnali hívások utáni napokon megint elvan nélkulem valahogy.

Most azon kívul hogy belemehetett a drogba átmenetileg, gondolhatok arra is hogy esetleg csal a bi haverjaival?(nők biztos nincsenek a dologban)

2022. máj. 17. 08:23
1 2 3 4 5 6 7
 61/65 A kérdező kommentje:
Ismer engem;)
2022. máj. 17. 14:25
 62/65 anonim ***** válasza:
100%

Egy bi sosem lesz heteró.

Egy drogos sosem lesz “józan”.

2022. máj. 17. 15:15
 63/65 harebell ***** válasza:
100%
#49. Oké, mindenben igazad van, tökéletesen látod a helyzetet. További sok boldogságot! :)
2022. máj. 17. 15:17
 64/65 anonim ***** válasza:
100%
Uram isten. Te valami zártosztályról szöktél meg? Félelmetes, hogy ilyen emberek köztünk járnak. Valószínűleg pont megérdemlitek egymást, érdekes nekem egy leépült drogos ismerősöm sincs, neked meg tele van az életed ilyenekkel. El kellene gondolkodni rajta, hogy miért
2022. máj. 17. 16:05
 65/65 A kérdező kommentje:
Nem éppen van tele ilynekkel az életem. Az élet, szórakozóhelyek stb vannak ilyennek tele.
2022. máj. 18. 17:30
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!