Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lanyok miért sértődnek meg ha a párjuk nem akar elmenni arra a programra amire ők?
Sok lánynál látom hogy megvan sértődve mert a párjuk nem viszi el őket sehova. Ilyenkor miert nem mennek el mással, vagy keresnek olyan programot ahova egyedül is tudnak menni.?
Én Elfogadom hogy a párom is ember, és neki a szabadidejében a pihenésé a főszerep, nem akarok ráeröltetni semmit. Ő el fogadja hogy én jönni menni akarok, én meg azt hogy ő "otthonülős". Nyilván vannak közös programok is, de nem rágom a fülét mindig ha menni akarok valahova
En menős vagyok, az exem meg csak otthon szeret lenni.
Kimozdul, ha el kell menni dolgozni, vagy esetleg a boltba. De a boltot is letudja inkább meló előtt/után.
Nem csináltunk közösen SEMMIT a lakáson kívül.
Engem nem gatol meg, ha egyedül kell mennem ide oda. Voltam én egyedül nyaralni külföldön is, mikor még együtt voltunk.
De kérdem én, ez így jó? Ennek így mégis mi értelme van? Nem a barátnőmmel akarok mindig mindent csinálni és nem is magamban.
Egy párkapcsolatnak úgy van értelme, ha szerettek dolgokat együtt csinálni, kérdező, ezzel azért csak egyetértesz, nem?
És persze vannak olyan programok, amin tudom, hogy párom kevésbé szívesen vesz részt, ezeket nem erőltetem rá, megyek akkor akkor tesómmal/ barátnőimmel/azzal, akit tudom, hogy érdekel, ezzel egyáltalán nincs probléma, pláne nem sértődés. (És egyébként nem is tudok olyan párkapcsolatról az ismerőseim között, ahol ez jellemző lenne.)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!