Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A lanyok miért sértődnek meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lanyok miért sértődnek meg ha a párjuk nem akar elmenni arra a programra amire ők?

Figyelt kérdés

Sok lánynál látom hogy megvan sértődve mert a párjuk nem viszi el őket sehova. Ilyenkor miert nem mennek el mással, vagy keresnek olyan programot ahova egyedül is tudnak menni.?

Én Elfogadom hogy a párom is ember, és neki a szabadidejében a pihenésé a főszerep, nem akarok ráeröltetni semmit. Ő el fogadja hogy én jönni menni akarok, én meg azt hogy ő "otthonülős". Nyilván vannak közös programok is, de nem rágom a fülét mindig ha menni akarok valahova

2022. máj. 15. 12:37
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
80%
Mert állítólag társak vagyunk. Ha meg annyira különbözünk, minek jöttünk össze? Tök fölösleges, partnert akarok, nem díszt magam mellé, elvárom, hogy részese legyen az életemnek úgy rendesen.
2022. máj. 15. 16:00
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

En menős vagyok, az exem meg csak otthon szeret lenni.

Kimozdul, ha el kell menni dolgozni, vagy esetleg a boltba. De a boltot is letudja inkább meló előtt/után.

Nem csináltunk közösen SEMMIT a lakáson kívül.

Engem nem gatol meg, ha egyedül kell mennem ide oda. Voltam én egyedül nyaralni külföldön is, mikor még együtt voltunk.

De kérdem én, ez így jó? Ennek így mégis mi értelme van? Nem a barátnőmmel akarok mindig mindent csinálni és nem is magamban.

2022. máj. 15. 16:28
 13/19 A kérdező kommentje:
#11 elvárod, hogy ami a fejecskédből kipattan, oda kövessen téged, kulomben megsertodsz. Na pont az ilyenekről szól a kérdés.
2022. máj. 15. 18:08
 14/19 A kérdező kommentje:
Még mindig nem sokan értitek a kérdést de hat mit vár az ember ilyen gyks unatkozóktól. Többet nem ragozom, annyira nem érdekel mas kínja, csak nem értettem így hogy jön a jóidő, a sok hülye p"csa mit vergődik hogy a csávója nem viszi sehova. Nem azért kell együtt lenni egy férfival hogy ne otthon unatkozz, dehát a legtöbb nő életképtelen sajnos
2022. máj. 15. 18:11
 15/19 anonim ***** válasza:
🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
2022. máj. 15. 18:14
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Egy párkapcsolatnak úgy van értelme, ha szerettek dolgokat együtt csinálni, kérdező, ezzel azért csak egyetértesz, nem?

És persze vannak olyan programok, amin tudom, hogy párom kevésbé szívesen vesz részt, ezeket nem erőltetem rá, megyek akkor akkor tesómmal/ barátnőimmel/azzal, akit tudom, hogy érdekel, ezzel egyáltalán nincs probléma, pláne nem sértődés. (És egyébként nem is tudok olyan párkapcsolatról az ismerőseim között, ahol ez jellemző lenne.)

2022. máj. 15. 20:15
 17/19 anonim ***** válasza:
75%
De, értjük a kérdést. Otthon akarsz ülni a négy fal között, aki meg nem, az "hülye pitsa". Borítékolom neked, hogy nem sokáig lesz melletted a csajod.
2022. máj. 15. 20:34
 18/19 anonim ***** válasza:
Azért van ebből konfliktus, mert valakinek fontos, hogy legyenek közös élményei a párjával, ennyire egyszerű.
2022. máj. 16. 02:11
 19/19 anonim ***** válasza:
Ha szeretik a párjukat, barátaikat, családtagjaikat fontos a közösélmény számukra. Ettől nem életképtelenek, csak ragaszkodnak a szeretteikkel együtt töltött időhöz.
2022. jún. 6. 18:38
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!