Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretik egymást a szüleim?
Utóbbi időben az az érzésem, hogy a szüleim, 42N és 51F nem szeretik egymást igazán. Jóban vannak egymással, de nem szerelmesek. Engem és a testvéremet nagyon szeretnek, de egymást annyira nagyon nem. Külön szobában is alszanak, már amióta én megszülettem. Én nagyon boldog lennék, ha rendesen szeretnék egymást, és nagyon irigylem azokat a gyerekeket, akiknek a szülei szeretik egymást, és amikor látok egy ilyen boldog családot, mimdig egy kicsit szomorú leszek. :(
Mit tegyek?
Arra gondolj, hogy a való életben sokkal általánosabb a családotok mint a szirupos cukormázas családok a médiából, közösségi hálóról!
Sokan csak színészkednek a facebookon és társain!
3. vagyok
ha neked lesz kapcsolatod akkor hosszútávú kölcsönös vonzalomra alapozottra törekedj!
Ne erőltesd rá a szüleidre amit nem akarnak!
A kérdésedre ennyiből nem lehet válaszolni, és tenni meg nem tudsz semmit, úgy élnek, ahogy nekik megfelel, ezt gyerekként nem tudod befolyásolni.
A szerelem eleve egy biokémiai folyamat, az pár év alatt elmúlik, az pedig nem is értelmezhető, hogy 2 ember hogy szereti rendesen egymást, minden kapcsolat más. Attól, hogy más szüleit jobbnak látod, lehet amikor senki sem látja ölik egymást, semmi sem fekete-fehér, sőt pld. a szüleid attól, hogy nem egy szobában alszanak még lehet nagyon is aktív szexuális életük, csak te nem tudsz róla.
Biztos lehetsz benne hogy van valaki nekik szexre.
Az írásod alapján lehetsz kb 15, nem gondolod hogy addig nem szexel valaki...
Ne tegyél semmit. Egyébként lehet jobb lenne ha elválnának. Van amikor az a legjobb döntés
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!