Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nemsokára 25 éves leszek, és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nemsokára 25 éves leszek, és nem volt semmi sikerem a nőknél, milyen szakemberhez menjek el, hogy segítsen megváltozni?

Figyelt kérdés

Szeretnék párkapcsolatot, és ezért egy szakember segítsége kell szerintem. Ismerkedek több száz visszautasítást kaptam, tehát próbálkoztam.

Tudom van bennem hiba ezért szeretném egy szakember segítségét kérni, az a kérdésem milyen szakember tud segíteni ebben? Esetleg akinek segítettek ,privátba küldhet neveket.

2022. máj. 12. 17:19
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Igy nem lehet segiteni. Keveset irtal magadrol. Nem tudom hol lehet benned a hiba.

25 eves atlagos kinezetu ffi atlagos iq val siman elkel.

2022. máj. 13. 06:00
 12/13 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

37F incel

2022. máj. 13. 06:24
 13/13 anonim ***** válasza:

12: Néztem egy darabig, de nincsenek pontos centik feltüntetve... :(((((

Sosem tudom meg...

2022. máj. 13. 08:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!