Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Folyamatosan irritál hogy a baratomnak teljesen elég ami van.ez miatt nem tudok vele oldottan boldog lenni. Mit csináljak?
Azaz semmi motivácioja nincs pl közös ingatlanra vag, gyerekre házasságra.
Igaz en sem akarnám ezeket most, ésszel felfogom hogy a semmire nem is akarnék én sem szülni.
A különbség annyi köztünk hogy ő teljesem jol elvan igy gyakorlatilag egy cél nélküli kapcsolatban amiben nem tesznek le alapokat, nem alapoznak házasságra pl, nrki igy teljesen jo egy kapcsolat, és kerek neki így a világ. Meg persze gyerekkel már munka is lenne és felelősség is. Azaz meg tudja élni a mát.
Én meg nem.
Allandoan azon görcsölök mintha csak egy komolytalan tingli tangli kapcsolatban lennék így, bármikor lecserélhet ill bármikor pótolható vagyok, mintha komolyabban nem tervezne velem(ő igy elvan velem akár 10 évig is, ha rajta múlna)
Es ez miatt én viszont nem tudom megélni oldottan felhőtlenül a mát vele.
Azaz a kapcsolatban ő boldog, minden happy, nekem meg árnyékolt az egész.
Megbeszélni nem lehet mert ugye en sem akarok gyereket talán csak 3-5 év mulva, nem is lenne aktualitása sem ennek.
Azaz egyezunk abban, hogy nem kell gyerek.
Mégis ez miatt olyan a kapcsolat mintha en ragaszkodnék hozzá jobban, mintha en akarnék csak egyedul többet, mintha én kötődnék csak, mimtha csak nekem lennének motivációim, ő meg csak ugy elvan.
Mert ha érezném azt hogy velem tervez csak még nem ugrunk bele semmibe ugy más lenne.(habár ez is ketséges hogy a tervek füstbe mennének e, van e értelme tervezni), de azt érzem a mának él csak. Es én meg nem tudok csak a mának élni, es ez nekem az egész kapcsolatot beárnyékolja
Eddig értem.
Csak épp 5-10 éven át kell akkor a mában élni, hogy kvázi semmink sincs. Amitol ugyan Neki kerek a világ, nekem meg nem.
Ez gátol engem abban hogy boldog legyek vele ebben az 5-10 évben, nem tudok ugyanolyan boldog lenni, ahogyan ő velem. Ez a bajom.
"Kb a csövesekhez hasonlitanám."
Tehát nem becsülöd, talán le is nézed ezt az életet és gondolkozást.
Csak az ér valamit, amiért jó sokat dolgozunk és jó sokat szenvedünk.
Csak akkor vagyunk komoly és felelősségteljes emberek, ha annyi mindent vállalunk, hogy már összeroskadunk a teher alatt.
Akkor meg el kell döntsd, a családalapítást választod-e, tehát elkezdesz ehhez új partnert keresni vagy maradsz vele és a gondtalan "csöves" életben, ami klassz meg nincs felelősség. De gyerek se.
Lassan el kell határoznod, mit is szeretnél kezdeni az életeddel.
22 nem nézem le. Írtam azt hogy megértem hogy valaki attol teljes hogy nincs gyerek a nyakán. Mivel jelenleg nekem sem hiányozna a nyakamba.
A csövesek attol teljesek hogy nem dolgoznak. Nekik se hianyzik munka a nyakukba.
Kinek mi.
Nekem biszont cél a gyerek házasság ingatlan stb. De addig meg megy ez a gondtalan élet.
Amiben valahogy nem tudok boldog lenni. Mert ő EBBEN boldog.
Ha érezném azt hogy többet akarna, tesz a közös hazért rajta van a majdani gyerektémán, álmodozik velem ezekrol, valahogy másabb lenne.
23 jelenleg nekem sem kéne gyerek. De olyan 5 év mulva szeretnék.
Azaz jelenleg egyezik az állqpotunk hogy ilyen wood stock stilus megy, éljünk,lazuljunk, de valahogy jo lenne célokkal párhuzamban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!