Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan lehet azt tudni, hogyha egy férfi félrelépett, azt tényleg megbánta?
persze, a barátod rá az élő példa:D:S
hát sztem ne hagyd szó nélkül,h félre kefélt..
mert ha most elnézed neki,megteszi máskor is még a végén.
Én is úgy gondolom, hogy van ilyen, ez valóban az ősi ösztönök játéka, de nem minden férfi esetében. Van, aki olyan, mint az előttem üzenő férfi: a szerelem, az a férfiaknál is szerelem. Megbántani, megalázni a másikat ily módon, nem éppen a szeretet bizonyítása.
Hogy valóban bánja-e, az nagyon sok mindentől függ. Például, hogy önszántából mondta-e el Önnek, hogy megcsalta, vagy kényszer hatására, esetleg lebukott? Ha esetleg elküldi, könnyen lemond-e a kapcsolatukról, vagy küzd? Csak szavakkal szereti, vagy éreztetni is próbálja? (itt nem a legdrágább ajándékokra gondolok)
Hogy őszinte legyek, szerintem ilyen esetben nem lehet általánosítani teljesen, hogy mi jelenti a valódi megbánást. Egyénektől és kapcsolatoktól függ. A visszafogadása pedig Öntől! Női mivoltában ez a megcsalás megalázta-e annyira, hogy látni sem akarja többet, vagy még ad egy lehetőséget?
De egy valamit biztosan tudok: ha mondja, hogy Önt szereti, az nem jelent és nem ér semmit, BIZONYÍTSA!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!