Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az, ami nem működik a kapcsolatotokban?
Önkontrollt kell gyakorolnia, visszafognia magát.
Normális ember önkontroll nélkül is normális..
Abban a hitben van, hogy menni fog, erős az önkontrollja, nem lesznek dühkitörései, nem gyűjti fel magában a feszültségeket, tudatosan kontrollalja magát, stb stb.
Nem akarom már letörni, nem mondom neki, de már csak az is ijesztő önmagában higy neki ezekhez odafigyelés meg önkontroll kell..már az is régen rossz, hogy nem természetes alap neki a normális viselkedés, hanem izzadva önkontroll kell neki ahhoz, hogy sikerüljön..
2022. máj. 5. 17:37
*Szóval ha még meg is tanulná önmagát kezelni, visszafogni, stb stb, még akkor sem okés. Mert mi van ha csak egyetlenegyszer nem sikerül..?
2022. máj. 5. 17:40
A szexszel van gond, de dolgozunk rajta és látszik a fejlődés ☺️
2022. máj. 5. 22:18
Nekem nehezebb az életem, mint neki.
Ő ugy van vele, az a "te életed, nem az enyém."
Azaz benne nincs is olyan, hogy a "mi életünk együtt"
És persze miért is kötné össze, az én nehezebb életem, az ő könnyebb életével.
Szóval maga a kapcsolat nem működik.
2022. máj. 5. 22:36
Nem kifejezetten a kapcsolattal van a baj, de rányomja a bélyegét, hogy keményen depressziós vagyok, illetve az utóbbi időben mindenféle egészségügyi nyavajám is van pl 4 hónapja nem gyógyulok egy hüvelyfertőzésből. Párom nagyon megértő és támogató, de én képtelen vagyok annyi energiát beletenni, mint szeretnék és folyamatosan bűntudatom van
2022. máj. 5. 23:33
Nem ertem, ezeken mit kell lepontozni?🤣
2022. máj. 6. 08:40
Gondolom a kérdező azt akarja hallani, hogy mindenki szenved, borzalmas a kapcsolata, nem lát kiutat.
2022. máj. 6. 09:11
Azt a kapcsolatot, amiben szenved és nincs kiút, azt meg kell szakítani. A lepontozás nem fog rajta segíteni.
2022. máj. 6. 09:26
Ez teljesen igaz, gondolom levezeti a feszkót, közben meg morog, hogy úgyse hiszem el, nektek is szar az életetek, mit kell hazudni... Ha már valamin nem lehet javítani, vagy nincs meg a hajlandóság, akkor felesleges szenvedni. De hát sokan szeretik pofozgatni a sz*rt
2022. máj. 6. 09:39
Kapcsolódó kérdések: