Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Olyan fura, de mintha minél...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Olyan fura, de mintha minél többet posztolna valaki a kapcsolatáról, annál több problémájuk lenne titokban. Az igazán boldog házasok alig vannak jelen Facebookon, Instán, Tiktokon, stb. Ti is így tapasztaltátok? A depisek tárháza a közösségi.

Figyelt kérdés

És nem csak a párok, hanem az egyének is. Aki baromi sokat posztol, az azért teszi, mert boldogtalan, magányos.

(Nem mondom, van kivétel, pl. aki konkrétan ezekből a platformokból él. Akinek az a munkája, hogy posztol, jelen van mindenhol, YouTuber, az más.)

De aki nem ebből él, csak kiteszi, hogy itt voltam, ott voltam, ezt vettem, azt vettem, full happy közös képek sorozata, stb... Azok mind szerepet játszanak, mert valójában nem elégedettek az életükkel. Az elégedett emberek alig osztanak meg néha valamit. Én így látom.

Szerintetek?

2022. máj. 5. 13:11
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
0%
Engem mondjuk qrvára nem érdekelnek a mások közös képei. Ha valaki elmegy egy adott helyre és ott lőnek magukról képet, az nem tartozik az online térre.
2022. máj. 5. 16:58
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Kolléganőm szerelmes az egyik nős kisfőnökbe. Ő ragozza órákon át, hogy egész biztosan azért bizonygatják, hogy szerelmesek, mert is. Minden nap bújja a feleség instáját, a fb-ot, és kielemzi a képeket, hogy miből látszik, hogy mű. Ha a nő a férje elé jön, az is csak azért lehet. A fotó az irodában. Mindenben azt látja, hogy a "nő" ráakaszkodik, de tisztán látszik, hogy boldogtalanok.

Mindenki bolondnak nézi az irodában.

Ez a kérdés őt juttatta eszembe.

2022. máj. 5. 19:57
 13/17 anonim ***** válasza:

Én szoktam néha posztolni, ha épp sikerül egy jó képet csinálni rólunk, mert büszke vagyok a páromra és jól mutatunk egymás mellett. De persze nem mindennap vagy héten, de azért szoktam egy egy képet feltenni. Nem kompenzálok vele semmit, teljesen jó a kapcsolatunk. Szóval van ilyen is.

23N

2022. máj. 5. 22:24
 14/17 anonim ***** válasza:
0%
dehogynem kompenzálsz. önbizalomhiányos vagy és a párod jelenti számodra az önbizalomnövelést, mert úgy gondolod túl jó hozzád (büszke vagy rá).
2022. máj. 6. 16:21
 15/17 anonim ***** válasza:

🤣 persze. Tehát ha valaki örül a gyerekei sikereinek, az is biztos csak féltékeny rá :D ekkora hülyeséget sem olvastam ma.

Nem kompenzálok semmit, a kapcsolatban egyenlőek vagyunk, büszke vagyok rá, hogy ilyen jó ember van mellettem és ezzel ő is így van. Ez hol onbizalomhiany ?

2022. máj. 6. 16:26
 16/17 anonim ***** válasza:
Nem gondolom, hogy túl jó hozzam. Azt gondolom, hogy egymásnak megfelelőek vagyunk és egyikünk sem több mint a másik. Nem egymás másik fele vagyunk, hanem önállóan egy egy egész. Kicsit el vagy tévedve.
2022. máj. 6. 16:27
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Én is így látom. Persze nem annyira sarkosan, hogy akinek tényleg jó a kapcsolata, az semmit nem oszt meg magáról / a párjáról... de az ilyen görcsös szelfizés, minden nap megosztok valamit, minden 2. nap bedobok vmi nyálas idézetet típusú párok általában túlkompenzálnak. Aki tényleg boldog, érzelmekben és élményekben boldog kapcsolatban van, annak igénye és ideje sincs ilyen szintű posztolgatásra.
2022. máj. 10. 14:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!