Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért távolodnak el szexuálisa...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért távolodnak el szexuálisan egymástól a párok?

Figyelt kérdés

Természetesen a kérdésem nem mindenkire vonatkozik, hiszen sokan vannak, akiknek kiegyensúlyozott a házas életük.

A kérdés az én házassági problémám miatt fogalmazódott meg.

Ugyanis nálunk a feleségem az, aki teljesen eltolt magától.

De ezt közölte velem, hogy szexuálisan nem tud megadni semmit.

17 éve vagyunk együtt.

Ő 46 én 47 évesek vagyunk.

A probléma már nem most kezdődött.

Sokat beszélgettem vele a problémáról és kértem, hogy oldjuk meg, keressünk megoldást rá.

Semmi siker.

Szexuálpszichológuson gondolkodtam, de sajnos anyagilag megterhelő lenne,így jelenleg nincs módom rá, hogy szakember segítségét kérjem.

Ahogy utána olvastam, itt a, GYK-n, sajnos sok hasonló téma volt már.

A kapcsolatok x%-a már 30-35 éves kortól megromlik szexuálisan.

Beszélgettem egy ismerősömmel (Nő,50-es) és felhozódott a téma.

Ő kijelentette, hogy semmi igénye nincs szexre.

A férjével évek óta semmi szex nincs.

Így nyitott házasságban élnek,de ezt meg is beszélték és jól tudnak egymás mellett így élni.

Véleményem szerint nem mindig a válás a megoldás mindenre.

Csak én már kifogytam minden próbálkozásból és már ötletem sincs mit tegyek?

Szeretem a feleségemet, elválni,megcsalni nem akarom őt, de így sem akarom leélni az életem.

#Házas élet probléma.
2022. máj. 5. 07:30
1 2
 11/18 Mathus ***** válasza:
37%
a kérdésre (és úgy általában): többen jöttek a nők közül a rossz szexszel, mint minden rossz dolognak legrosszabikával. ezzel kapcsolatban él egy mítosz, hogy ha a férfinak orgazmusa volt, akkor jó volt neki a szex, ez annak a csalhatatlan jele. hát nem, sry de ez nem így van. attól, hogy ejakulált, attól a szex nem volt jó, vagy nagyrészt nem jó. én férfiként egy kezemen meg tudom számolni, hogy mennyi olyan alkalom volt, amire szivesen emlékszem vissza, amikor a partnerem "kitett magáért", és nagyon jól éreztem magam, és a végén boldog voltam, nem csak kielégült. mert ezt a játékot is két térfélen játszák, és a férfiak nyakába varrni mindent, az meglehetőst önző dolog. meg ez a menj ahova akarsz baromság is. abban belegondolt bármelyik impotens (szexuális aktusra képtelen) feleség is, hogy egy hűséges férfinak milyen szabályokat és tabukat kell ledöntenie magában, hogy elkezdjen újra "csajozni"? meg mennyire megalázó ezt megkapni férjként, hogy nem vagy férfi, de a pénzt az hozzad haza, mert arra jó vagy (aka. "minden más jól működik"). a hideg kiráz a 35-40 feletti nőktől, nem véletlen a Karen-mém.
2022. máj. 5. 10:58
 12/18 anonim ***** válasza:
84%

De ezt képzeld el nőként, kielégülés nelkül, és előjáték nélkül esténként még fájdalommal is.

Értem, hogy a férfinak is szar lehet (bár meglepően sok nő írja/mondja, hogy a párjának elég az 5 perces dugás, és simán ott hagyja a nőt kielégületnül).

Én 20 éve vagyok a férjemmel, és ugyanolyan jó a szexuális életünk (ha nem jobb), mint az elején. De ehhez kell az is, hogy mondjuk egy kezemen meg tudom számolni, hogy hányszor volt úgy együttlét a 20 év alatt, amikor nekem nem volt orgazmusom (előjáték mindig volt.). Persze, hogy így kívánom. Meg ő is.

2022. máj. 5. 16:10
 13/18 anonim ***** válasza:
12-es, tökéletesen megfogalmazás.
2022. máj. 5. 21:15
 14/18 anonim ***** válasza:
27%

Sokszor lehúzzák a rolót a feleségek, nem vitás. Akkor is, ha van orgazmus.Ez nem feltétlen a rossz szexről szól. Ráun, megunja a férjét, aminek 1001 oka lehet. Inkább nem kell a szex, de a langyos víz biztonsága ott legyen, a gyerekeknek jó legyen. Ahogy itt valaki írta, más férfival meg minden további nélkül dug. Nem kell előjáték, piros rózsa, medvefsza, indul a felláció.

Az ilyen nők nem úgy gondolkodnak, hogy jaj, jaj elhanyagolja a férjem a segítséget a háztartásban, a gyerekkel, stb. Jaj,jaj, de szeretném a férjemmel a szexet, csak hát rögtön hergeli a pecket, semmi finomkodás, érzékiség. Amikor meg összejön a Gipsz jakabbal, az meg a munkahelyen is rámarkolhat a muffra, és már térden állva szereti az "elhanyagolt" asszonyka.

Nem vitatom, sok tufa férj létezik, aki mellett még a maszti is jobb. De azért sok olyan nő is, akinek összenő a lika, amíg a férje közeledik. Ha más, akkor meg jöhet a mehet. Aztán eljön az 50, és az az idő, amikor egy forró fürdő felér egy orgazmussal.

2022. máj. 5. 21:36
 15/18 Mathus ***** válasza:
19%
#14: 11 voltam. jó ez a tabukat feszegető hozzászólás, mert a női hűtlenség az egy szőnyeg alá sepert téma. a saját ismeretségi körömben a lányok vezetnek félreizélésben, 3:1 az arány a javukra. és könyebben is álltak rá a dologra, a férfiaknál mindig többéves szexdiéta előzte meg a dolgot, a nőknél meg az "izgalom" keresése. a férfik mindig egy hosszútávú kapcsolatban léptek félre, a nőknél kb. tökmindegy volt. a férfiak egy alkalmi partnerük volt, a lányoknál ez több (akár egyszerre is).
2022. máj. 5. 22:44
 16/18 anonim ***** válasza:
64%
Igazából ez a legkönnyebb. Bemesélni magatoknak, hogy a nőkkel van a baj, jajj ők csak az izgalmat keresik, bezzeg a jóravaló férjük már szexdiétán van évek óta. Csak tudnám, hogy honnan van a reprezentatív minta, hogy ilyen bizonyossággal mondtok ki dolgokat. Abból a 4 emberből, akiknél felmerült a megcsalás? Most én is mondhatom, hogy én meg ismerek olyan 40-50es embereket (nem is egyet), ahol bizony a férj előadja a nagyurat, már térdre kell borulni előtte, ha valami házimunkát megcsinál, állandóan cseszteti a feleségét aztán csodálkozik, ha az asszony egy szobában sem tud már maradni vele. Most akkor én ebből milyen következtetést vonjak le a ffiakra nézve?
2022. máj. 5. 23:27
 17/18 Mathus ***** válasza:
29%
#16: "nőkkel van a baj" ezt senki nem mondta, hiszen amit tesznek az jó nekik, az nem baj. meg annak is jó, akivel csinálják, mert annak meg lesz szex, az kúl. én csak azt írom/mondom, hogy a hűtlen férfi/hűséges feleség felosztás, ugyanúgy mint a dolgos feleség/lusta férj ezeknek kizárólagossága mítoszok, most már minimum döntetlen állás.
2022. máj. 6. 07:49
 18/18 anonim ***** válasza:
41%
Szexszel ő. Csak nem veled.
2022. máj. 6. 15:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!