Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Túlzás lenne ez részemről?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túlzás lenne ez részemről?

Figyelt kérdés
Lányok, nők... Ti hogy reagálnátok, ha egy beszélgetésben ahol a szépségen van a hangsúly a párotok azt mondaná nektek, hogy találhatott volna nálatok szebbet, de neki fontosabb a karakter. Nagyon rosszul esett, mert amúgy sincs önbizalmam a külsőmet illetően, nem tartom magam csúnyának de ilyen sztereotípiák mellett kevésnek, ez viszont eléggé szíven ütött, most megint csúnyának és kevésnek érzem magam.

2022. máj. 2. 16:00
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
89%

Az 5-ösnek igaza van, az én párom hat év után is minden reggel úgy ébreszt, hogy én vagyok a legszebb nő a világon és mennyire szerencsés, hogy minden reggel mellettem ébredhet. Ha szeretek valakit, soha nem mondanék neki olyat, amivel picit is megbánthatom.

Volt részem hasonlóban és egyetértek azzal a válaszolóval, aki azt írta, hogy a párod azért csinálja ezt, mert föléd akar helyezkedni, azt akarja, hogy kevesebbnek érezd magad nála, ezáltal folyamatosan teperj, mert vele lehetsz. Az ilyen ember nem szerelmes, csupán birtokló, manipulatív.

2022. máj. 2. 18:36
 12/16 anonim ***** válasza:
87%
Lehet velem van a gond, de én tényleg a férjemet tartom a legjobb pasinak. Hogy bejön-e nekem Ryan Gosling? Be! De ha egymás mellé raknám a férjemmel, a férjem nyerne és nem azért, mert ő egy topmodell, hanem mert valószínűleg a belső értékei és a kapcsolatunk annyit nyomnak a latba, hogy akaratlanul is elfogult leszek.
2022. máj. 2. 19:28
 13/16 SaJt01 ***** válasza:

Uuuf

Nehéz a hangsúly, kontextus meg a karakter nélkül látni hogy miért mond valaki ilyet, de nekem az jutott eszembe először hogy valami kedveset szeretne mondani csak nagyon béna. Lehet nincs hozzá szokva ahhoz hogy bókoljon.

Férfi oldalról még annyit tudok mondani, annak ellenére hogy a gyönyörű hugomtól egész tinédzser kora kezdete óta hallgatom hogy mennyire nem elégedett azzal ahogy kinéz, hogy ő mennyire ronda, ez sok év után is nehezen jut el a tudatomig. Engem is néha zavar ha hülyén nézek ki, de nem esek végső kétségbe, nem sírok órákat miatta, férfi oldalról ez a test-kép zavar egyáltalán nem olyan mély probléma. Első ránézésre nem tűnik valós problémának és nagyon nehéz rendesen átérezni. Lehet nincs is fogalma hogy ez milyen mélységeket érint.

2022. máj. 3. 18:29
 14/16 A kérdező kommentje:
Nem felvágasbol mondta, igazából én szorítottam sarokba akaratlanul, ezt kellett mondania ahhoz hogy leállítson. Igazából filmeztünk a családdal és szóba jöttek szép színésznők és színészek, és hogy kinek ki a kedvence, és megjegyezte viccből, hogy biztos nem sokáig haboznék ha itt lenne Brad Pitt, mire én kiakadtam, hogy attól mert nektek pasiknak csak a megjelenés számít attól nekünk még nem, és hogy tuti magából indul ki stb. El is kezdett a család két fele oszlani a téma miatt, nők kontra férfiak és szó csata... Vicces családi beszélgetés volt az egész, tényleg csak szórakoztunk de mivel én nagyon beindultam és elkezdtem tartani a hegyi beszédet, ezzel állított le, én meg megsértődtem stb. Igen, amúgy felnőttek vagyunk😅 de megbeszéltük és megértettük mindketten egymás nézőpontját, és én is hogy nem azt akarta ezzel mondani, hogy én nem vagyok szép, csak hogy tévedek ha azt hiszem hogy neki csak a külső számít, ugyanis voltak szép lányok az életébe de gyenge karakterrel. Persze attól még emlékezni fogok mindig arra hogy a "szebb" kifejezést használta, de valahogy csak feldolgozom, elvégre tény hogy léteznek szebb nők mint én, sőt 😁
2022. máj. 3. 21:16
 15/16 anonim ***** válasza:
0%

"Az 5-ösnek igaza van, az én párom hat év után is minden reggel úgy ébreszt, hogy én vagyok a legszebb nő a világon és mennyire szerencsés, hogy minden reggel mellettem ébredhet. Ha szeretek valakit, soha nem mondanék neki olyat, amivel picit is megbánthatom."

Lehet, hogy már nem is gondolja, hogy te vagy a legszebb nő a világon, csak nem akarja picit sem megbántani a finom lelkedet azzal, hogy hat év után egyszer csak leáll a szokásos reggeli mondókával.

2022. máj. 3. 22:35
 16/16 anonim ***** válasza:
15, nagyon szánalmas vagy és baromira mellé lőttél, mert soha nem igényeltem a páromtól, hogy ezt mondja, bármilyen fura lehet a felszínes lelkednek, vannak emberek, akik őszintén szeretik a párjukat és tetszik nekik, amit otthon látnak. Kívánom, hogy egyszer neked is részed legyen hasonló érzésben, de amíg ennyire rosszindulatú vagy, valószínűleg ez nem fog megtörténni.
2022. máj. 4. 12:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!