Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túlzás lenne ez részemről?
Az 5-ösnek igaza van, az én párom hat év után is minden reggel úgy ébreszt, hogy én vagyok a legszebb nő a világon és mennyire szerencsés, hogy minden reggel mellettem ébredhet. Ha szeretek valakit, soha nem mondanék neki olyat, amivel picit is megbánthatom.
Volt részem hasonlóban és egyetértek azzal a válaszolóval, aki azt írta, hogy a párod azért csinálja ezt, mert föléd akar helyezkedni, azt akarja, hogy kevesebbnek érezd magad nála, ezáltal folyamatosan teperj, mert vele lehetsz. Az ilyen ember nem szerelmes, csupán birtokló, manipulatív.
Uuuf
Nehéz a hangsúly, kontextus meg a karakter nélkül látni hogy miért mond valaki ilyet, de nekem az jutott eszembe először hogy valami kedveset szeretne mondani csak nagyon béna. Lehet nincs hozzá szokva ahhoz hogy bókoljon.
Férfi oldalról még annyit tudok mondani, annak ellenére hogy a gyönyörű hugomtól egész tinédzser kora kezdete óta hallgatom hogy mennyire nem elégedett azzal ahogy kinéz, hogy ő mennyire ronda, ez sok év után is nehezen jut el a tudatomig. Engem is néha zavar ha hülyén nézek ki, de nem esek végső kétségbe, nem sírok órákat miatta, férfi oldalról ez a test-kép zavar egyáltalán nem olyan mély probléma. Első ránézésre nem tűnik valós problémának és nagyon nehéz rendesen átérezni. Lehet nincs is fogalma hogy ez milyen mélységeket érint.
"Az 5-ösnek igaza van, az én párom hat év után is minden reggel úgy ébreszt, hogy én vagyok a legszebb nő a világon és mennyire szerencsés, hogy minden reggel mellettem ébredhet. Ha szeretek valakit, soha nem mondanék neki olyat, amivel picit is megbánthatom."
Lehet, hogy már nem is gondolja, hogy te vagy a legszebb nő a világon, csak nem akarja picit sem megbántani a finom lelkedet azzal, hogy hat év után egyszer csak leáll a szokásos reggeli mondókával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!