Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ide jellemzően életunt, öngyűlölő, esetleg gyereküket otthon, egyedül nevelő nők írogatnak?
9. vagyok. Az előbb kihagytam a modelleket!
Mert volt itt egy kérdés, amihez be volt linkelve Nancy A., és többen leírták, hogy ők jobb nők!!!!!!!!!
13
Nem azt írtam, hogy jobb nő vagyok, hanem azt, hogy a párom tartson olyan jó nőnek engem is, mint őt.
Heti 6x sportolok, súlyzós edzést és kardiot is végzek, hétvégente meg 20 km-es túrákat nyomok le, figyelek az étkezésemre valamint megtanultam szépen, igényesen sminkelni, minden nap hajat mosok, hogy mindig tiszta és szép legyen a hajam, ápolom a bőröm, és ha kimozdulok itthonról, szinte mindig kiöltözöm, szoknyát viselek, stb.
Szóval sok energiát és pénzt fektetek abba, hogy úgy nézzek ki, hogy a páromnak ne hazudoznia kelljen, hogy ilyen-olyan gyönyörű vagyok neki, és nincsenek olyan gondolatai, hogy "istenem, bárcsak ilyen meg olyan barátnőm lenne".
15.-re.
Ha ennyire tökéletes életed van, miért Gyakorizol? Nincs életed?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!