Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom nem szól hozzám, nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom nem szól hozzám, nem jelentkezik, már nagyon unom?

Figyelt kérdés
7 hónapja vagyunk együtt, de távkapcsolatban vagyunk (90 km), mindketten 30 évesek vagyunk. Ő otthon él a szüleivel, én albérletben lakok. Én már szeretnék összeköltözni, de a páromon nem ezt látom, csak húzza az időt… Egy gyárban dolgozik, nagyon alja munkát csinál diplomásként… Emiatt van hogy egy egész hetet együtt vagyunk, de van hogy 2 hétig nem tudunk találkozni se. Amikor itt van akkor persze minden nagyon jó. Én küldtem neki egy csomó munkahelyet, ami még a szakmájába is vágna, irodai munka lenne, de mindig azt mondja, hogy majd megnézi, aztán semmi nem lesz belőle. Most is így tettem, ugyan ezt mondta, én meg azt mondtam neki, hogy nem is értem minek töröm magam, úgysem fogja megnézni, ahogy eddig se tette. Erre azt mondta hogy akkor higgyem ezt, és azóta nem ír, nem hív… Nagyon kezd már elegem lenni ebből, nagyon mérges vagyok rá, de a hisztimmel látszólag semmit nem érek el. Beszéltem már vele erről komolyan egy hónapja, hogy nekem ez így nem jó, nem hétvégi móka vagyok én, akkor azt mondta áprilisban ide fog költözni, meg sírt hogy szeret, stb. de ez azóta sem történt meg… Mit lehet tenni ilyenkor? Ráadásul most már hozzám se szól…
2022. ápr. 29. 13:21
 1/7 anonim ***** válasza:
96%
Távkapcsolat. Ennél tovább nem is kell olvasni, ezt nem érdemes erőltetni. Úgy szórakozik veled, ahogy akar, te meg hagyod.
2022. ápr. 29. 13:24
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Ezzel már semmit. Ebből a hallgatásból már világosan kiderül, hogy eddig még legalább terelt, húzta az időt. Már erre sem veszi a fáradságot.

Szerintem engedd őt el. Ő már elengedett.

2022. ápr. 29. 13:27
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Szia, keress valakit a közeledben. Ennél csak jobb lehet.
2022. ápr. 29. 13:32
 4/7 anonim ***** válasza:
85%
neki ez így kényelmes, ne akarj ráerőszakolni másik munkahelyet... Ez az ő dolga. Az meg a tiéd, hogy így akarsz-e vele együtt lenni, vagy sem.
2022. ápr. 29. 14:20
 5/7 Mathus ***** válasza:
86%

a kérdésre: te nem hívtad? ő nem hív, az egy dolog, de te megpróbáltad felvenni vele a kapcsolatot?

a másik vizont az, hogy 90km nem távolság, az egy óra út, ha én lennék a pasi, minden este, vagy minden másnap ott tudnék/akarnék lenni. csináltam ilyet, csak én Szegedről ingáztam Fehérvárra és vissza a pihenőnapomon.

2022. ápr. 29. 14:51
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Az a helyzet, hogy akit érdekelsz, az keres és megoldja a felmerülő gondokat, konfliktusokat. Ez így csak összejárogatás volt, most már annyi sem...
2022. ápr. 29. 19:04
 7/7 anonim ***** válasza:
Harminc évesen otthon lakik és meg csak elköltözni sem akar? Nekem már ez kizáró ok lenne. Engedd ezt el, mert ha rajta múlik, ötven évesen is az anyja mos majd rá.
2022. máj. 1. 07:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!