Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátom jogosan akadt ki, hogy nem tartottam tiszteletben a kérését?
Tegnapi (azaz szerdai) napunk elég hosszú volt. Mindketten dolgoztunk nap közben, aztán este mindkettőnknek volt külön programja (nem élünk együtt). Ő az öccsével volt előadáson 9-ig, én pedig egy barátnőmmel találkoztam, és 10 előtt nem sokkal értem haza.
A barátommal egyébként minden nap telefonálunk, ez így alakult ki, én személy szerint ezt a messengeren írkálós dolgot csak a legfontosabb dolgok leírására használom, szerintem elég személytelen.
Mikor indultam haza tehnap este, negyed 10 körül írta a barátom, hogy xboxoznának a haverjaval fél 11-től (ha előre szól, én is tudok úgy tervezni és hamarabb hazaindulni) ... Mondom oké, sietek haza. 10 körül tudtuk a telefonálást elkezdeni, de eléggé elhúzódott, mert ő is mesélt azért, meg én is belementem egy hosszabb témába (utólag lehet, hogy ezt nem kellett volna) és hirtelen 11 óra lett.. Aztán végül én mondtam neki, hogy basszus, 11, menjen játszani, úgyhogy végül én köszöntem el tőle. Aztán végülis nem játszottak már, vagyis legalábbis a barátom már nem szállt bele 11 körül a játékba.
Aztán éreztem rajta h durcis, mondta, hogy szomorú, hogy elmaradt a játék... Én rendesen rosszul éreztem magam az egész helyzet miatt.. Mármint én ezt a dolgot sosem fogom megérteni. Oké, xboxozzon, ha van szabadideje, de kb egy eleve zsúfolt csütörtöki napba nem is értem, hogy akarja belezsúfolni pláne hogy nekem nem is szólt erről előre, nyilvan én is tudom másképp alakítani, hogy hamarabb kezdjünk telefonálni, hamarabb jövök haza, de így utolsó pillanatban szólt és már nem tudtam az időt visszatekerni. Meg eleve ő is fél 10 körül ért haza...
Úgyhogy most rosszul esett neki, hogy állítása szerint én nem tartottam tiszteletben a kérését... De őszintén én azt érzem, mintha dedóban lennénk. Nekem tok alap, hogy telefonálunk este, meselunk a napunkrol, pláne h nap közben nem ugazan tudtunk beszélni... És velem történt is olyan dolog, amit mesélni akartam neki.. Nem az xbox a gond, de szerintem vannak prioritások az életben, aztán lehet én gondolom rosszul... Nyilván ha van ideje, játsszon, én is van hogy játszom vele, de nem akkor amikor reggeltől estig be vagyok táblázva és még nekem áll feljebb.. Aztán lehet velem van a baj, nem tudom
Dedó, de nem csk ö, te is.
A többiek leírták már, amit gondolok (az ö felelössége, hogy szóljon, ha mennie kell, stb), csak egy kiegészítés:
van egy olyan gyanúm, hogy nem is nagyon MERNE szólni, mert ahogy írod, neked "tök alap", hogy telefonáltok esténként. Ahogy belemész a részletekbe, hogy "hamarabb hazamész" a városból, meg "idöben szólni", mittudomén, egy MINDENNAPOS TELEFONÁLÁS MIATT - wtf? Amúgy én is ilyen voltam, de ma már belátom, hogy jót tesz a kapcsolatnak, ha kevesebb a szabály, és inkább jokedvböl, spontán csináljátok a dolgaitokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!