Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem vagyok képes olyan dolgoknak örülni, amiért szólnom kellett.es megjátszom. Mert meg balhéznék is rajta. Szakitsak?
Barátom eléggé önző, ami engem gyakorta, nem tudom miért, de szabályosan provokál és idegesít.
Utálom valahogy amikor magát tuningolja, mikizben egy ferfitol én várnám hogy lehessen rá alapozni valahol támasz segitség legyen meg stb.
Enelkul ugye családot eleve nem is tervezek vele. Így még el is fogadom olyan amilyen, gyerekkel lenne inkább bajom ebből igazán.
De attól még provokál az egoizmusa.
Így gyakorta nek birom ki, de beszólok, felháborodom stb.
Aztán probal nekem kedveskedni vesz valamit.
Ez ugy még rendben is lenne. De aztan hozzáteszi hogy be akarja tudni a kötelgő szulinapomra nevnapra valentinra stb. Tehát egyből praktikussági szempontot néz ahelyett, hogy csak natur szeretetbol vette volna, amire eleve keptelen, mivel balhéztam es csak azert vette.
Azaz ugy lesz valamim tőle, mert balhéztam es nem szivbol.
De ilyenkor ugye nekem örülnöm kéne. Es azt megjatszom. Elvégre a "kérésemnek" eleget tesz.
Aztan tovább provokál, hogy ezzel le is akarja tudni az ünnepeket mint valami kotelezo elvárt vmit.
Es így aztán legszivesebben hozzá is vágnám, amit igy kapok.
Hogyan lehet élni egy egoistával?
Lehet en túl empatikus es önzetlen vagyok inkább. Es nem birom az egoizmust. Lehet ez csak egoistáknak tetszik.
De hogy nem komoly nőknek fog tetszeni, az holtbiztos.
Nyuszicsibe, ez egyedül neked tetszik, de annyira, hogy hosszú évekig elviseled.
Hihetetlenül igénytelen nő vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!