Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El fog hagyni a barátom?
Májusban leszünk 4 hónapja együtt, friss a kapcsolatunk. A barátom nagyon féltékeny rám. A kapcsolatunk előtt is beszéltem fiúkkal, volt egy két alkalmi kapcsolatom (volt egyetemi szaktárssal is) és most is beszélek fiúkkal, esetenként egyetemen egy órán vagyunk és ez nagyon zavarja őt. Azt mondta a párom barátja, hogy mindenképpen dobjon ki, mert valószínűleg megfogom csalni őt. Szerintetek ott fog hagyni a barátja tanácsa miatt?
Ui: Az eddigi komoly kapcsolatomban hűséges voltam és most se hagynám el a jelenlegi páromat más pasi miatt. Egyáltalán nem jellemző rám a hűtlenség.
Bizalmatlan már most és ez később se fog változni,csak rosszabb lesz.
Jobban járnál,ha kilépnél a kapcsolatból a saját érdekedben.
Azért fogod megcsalni, mert fiúk is vannak az egyetemi előadáson?
Ha van egy kis szerencséd, akkor szakít veled.
Hidd el nekem, hogy aki ilyen szinten féltékeny, az később pokollá teszi a nő életét és tönkreteszi.
39N
Sajnos úgy látszik, nem is fog változni a dolog. Két lehetőség van szerintem:
1. Elhagyod, mert ez nem normális, amit csinál.
2. Vele maradsz, de kompromisszumot kötsz, hogy vagy befejezi ezt a viselkedést, vagy elhagyod.
Ne hagyd Magad tönkretenni! 🙏
#15 Eltudom dönteni, hogy nekem mi a jó
#13 Igyekszek optimista lenni és kompromisszumot kötni vele. :) Nem hagyom, hogy megtörjenek. Tudom, hogy nincs tökéletes pasi, mindenkinek megvannak a hibái, még nekem is. Így én ezt a részét igyekszem elfogadni, hiszen ennél már találkoztam rosszabb pasival is...a barátommal még alapvetően nincs más probléma.
Akkor hajrá, beszélj Vele, mert nagyon meg tudja keseríteni az ember életét egy féltékeny társ! Nagyon fontos, hogy ne hagyd, hogy teljesen Rád telepedjen és elzárjon az élettől. Azok már figyelmeztető jelek, ahol lépni kell!
Sok boldogságot kívánok! Remélem tényleg sikerül! 🙏❤️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!