Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hinnétek ha ordítással nyomaté...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hinnétek ha ordítással nyomatékosít? Kimaradt egy éjszaka

Figyelt kérdés

Szoval a párommal MINDIG és munden korulmenyek között elérjük egymást vagy visszajelzünk telefonilon stb.(ő alapvetoen szinte minden percemmel elszámoltat szinte)

Egyszer összevesztünk, elég keményen reggel es külön voltunk.

Aznap egész délután és egész éjszaka nem vette fel, nem írt vissza és azt állítja utólag(másnap reggel ahogy elindult kocsival, hívott csak fel a kocsiban)hogy otthon volt a szüleinél.

Amikor ezt cáfolom hogy akkor tudott volna beszélni írni stb, ordítozásba kezd hogy fogjam már fel hogy otthon volt!!!!

Es azt mondja csak dacbol a reggeli összeveszés miatt nem vette fel. Holott általában ilyenkor IS szoktunk beszelni ha össze vagyunk veszve

Más hinne neki?

2022. ápr. 26. 09:43
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
74%
Veled mindenki ordítana, amilyen idegesítő és undorító egy nőszemély vagy. Maradj vele örökre és soha ne menj normális emberek közelébe.
2022. ápr. 26. 10:22
 12/27 A kérdező kommentje:
Nem enn vagyok itt az idegesíto te értetlen. Ha a feleséged maradna ki ejszakára megnézném ki az idegesito meg ki nem az.
2022. ápr. 26. 10:32
 13/27 A kérdező kommentje:

Olyan kaocsolatban ahol együtt élnek es az egyik hoposz eltunik se kep se hang.

Menh a fr.ncba a beszolasaiddal.

2022. ápr. 26. 10:33
 14/27 A kérdező kommentje:
*hoppsz
2022. ápr. 26. 10:33
 15/27 anonim ***** válasza:
74%
Én egy meglehetősen nyugodt embernek tartom magam, de a kérdésfeltevésedből és a válaszaidból adódóan nem csodálkozom, hogy ordítoznak veled az épp aktuális párjaid...
2022. ápr. 26. 10:47
 16/27 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem hívod fel a szüleit? Akkor kiderülne hogy hazudott-e és tudsz párhuzamot vonni az ordítás igazságtartalma között.
2022. ápr. 26. 10:59
 17/27 anonim ***** válasza:
100%
Ez mondjuk jo otlet,ha szoktal szulokkel beszelni ritakan vagy valamikro atmentek es felhozod ,hogy mit csianltak hetvegen mit ettel stb es le fog jonni,hogy ott aludt e.Dorektbe ne kerdezz ra mert ugyis vedik a gyereket.
2022. ápr. 26. 11:14
 18/27 A kérdező kommentje:

Nem akarom magam leégetni a szülei előtt hogy őket faggatom itthon volt e a fiuk.

Az anyja amugy is olyan, hogy a barátnőket arra bíztatja, ha vmi nem tetszik, el lehet menni, keressen más barátot, nem kell a fiával lenni.(ezt mesélte a baráton tesójárol hogy annak a barátnője sírva hívta fel ahogy a fia vele beszélt leqrvázta a csajt meg stb es az anyja ezt mondta csak neki keressen akkor másik barátot, nem sírni kell, hát a csaj ott us hagyta barátom tesóját a p.csába. nem tanacsos a szülőjer bevonni a magánéletünkbe. Barátom nagyin vigyáz is erre hogy a szüleinek nem adja ki a magánéletünket, így összetartás van köztünk, hogy én sem vonom be a szüleit, egyebekben nagyon jol elvagyok a szüleivel.)

Amugy továbbra is azt mondja értsem meg otthon volt, és még ő vádol engem megcsalással, es az meg aztán túltesz azon is ahogy én kérdezem őt a kinaradásrol.

Olyan szinten féltékeny es semmit nem hisz nekem el, hogy hozzá már szerintem pszichológus kellene. Ordítja, hogy bizonyítsak neki, viselkedjem, szerinte pr.sti is voltam, szerinte bennem van a r.bancvér, ezt nem tudom magamról levetni; kegyetlen, amiket állít, és mint aki meg van őrülve. És semmit nem hisz nekem.

Már azt is mondtam neki ha így gondolkodik rólam, tiltson le de örökre.

Erre betegen ordít hogy - tudsz bizonyítani?? Tudsz bizonyítani??

Mondtam neki, te semmit nem hiszel el, ha fejen állok se.

-De tudsz bizonyitani, igen vagy nem???

Mondtam de eleve bizonyitva VAN, senkivel nem tartok kapcsokatokat sem.

Es kerdezi tovabb hogy - miert nem lehet igent vagy nemet mondani? Tudsz bizonyitani??

Mondtam igen, de ugysem hiszel.akkor sem.

Ezen is kiakad hogy neki sima igen kell.

Tudsz bizonyitani igen vagy nem???

Erre mondtam igenigenigen(eléggé flegmázva es utálattal, mert UGYSE HISZ NEKEM de ezt nem hagyja hozzá tenni)

2022. ápr. 26. 11:19
 19/27 A kérdező kommentje:

Szoval ordítás után elkezd szépen visszavádolni, és abban nincs köszönet.

Azaz még most sem tudom hol volt, de még nekem kell magyarázkodni!

2022. ápr. 26. 11:25
 20/27 A kérdező kommentje:

17 köszi!

De fura lenne ez is, mert talán hétvégén megyek hozzájuk es higy veszi ki ha én x nappal ezelőttről kezdek érdeklodni hogy x napon mi volt az ebéd?

Vagy ma is mehetnék, de amekkora háboru van most köztünk az sem biztos együtt alszunk e.

2022. ápr. 26. 11:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!