Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tènyleg bennem van a hiba?
Párom szerint lusta vagyok,nem csinálok semmit ès gyerekes a felfogásom , nem veszem komolyan az èletet.
21 èves lány vagyok, a páromnál èlek. kb már másfèl ève vagyunk együtt . 21 èves lètemre nem bulizni járok meg piálok hanem azon gondolkodom hogy pl milyen tisztitó szert vegyek . Takarítok főzök , mosok ,mosogatok ,kertèszkedek . Ez melett dolgozok is 16 èves korom óta ... Szeretnèk ültetni gyümölcsöket is ès szeretnèk kacsát is tartani (de nem azèrt hogy levágjam) . Szerinte nem csinálok elèg mindent a ház körül ès gyerekes vagyok . Meg ha mondd valamit állítólag csak azèrt mondja hogy tanítson hogy mit hogy kellene . Nem tudom hogy igaza van e vagy mit kellene máshogy csinálnom ?
Mennyi idős a párod?
Amúgy a leírtak alapján abszolút nem vagy gyerekes
Inkább nekem kellene a heti 3 😆 .
De ő nem akarja ,mindíg fáradt vagy nincs kedve de amúgy hozzám sem èr meg sem csókol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!