Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most ezért tényleg hisztizni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most ezért tényleg hisztizni kell?

Figyelt kérdés

A párom teljesen meg van kattanva azon hogy miért neki kell mindig engem átölelni hatúról.

Tényleg számít hogy ki a kis és ki a nagy kifli?

Nem az lenne a lényeg hogy szeretjük egymást?

27N a párom 30f

#Hisztis férfiak
2022. ápr. 21. 20:12
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
96%
Ha nem fontos, akkor neked miért fontos, hogy ő legyen a nagy kifli?
2022. ápr. 21. 20:14
 2/14 A kérdező kommentje:
1. Ő a férfi.
2022. ápr. 21. 20:16
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Akkor meg mi van, ha ő a férfi. Fordítva is tök jó
2022. ápr. 21. 20:19
 4/14 anonim ***** válasza:
95%
Mi ügy bújunk össze hogy a párom (f) háton, én pedig félig rajta hason, felhúzom a lábam, és a mellkasán van a fejem. Ahány ház annyi szokás. Tapasztaljátok ki nektek mi a kényelmes. Pl mi nem szeretünk oldalt aludni ezért nincs kiflizés.🤷🏼‍♀️
2022. ápr. 21. 20:22
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
De maradi vagy kérdező csak azért mert ő a pasi neki KELL a nagykiflinek lenni? Pff 😅 nem gondoltál még arra hogy ő is szeretné érezni a törődésed ilyen téren? Én szeretem hátulról ölelni a barátomat.
2022. ápr. 21. 20:32
 6/14 anonim ***** válasza:
94%
Tényleg, miért kell? Neked sem lenne bajod, ha fordítva is megpróbálnád!
2022. ápr. 21. 20:38
 7/14 anonim ***** válasza:
95%
Ha nincs baj, akkor csinálunk. 😅
2022. ápr. 21. 20:47
 8/14 A kérdező kommentje:
De ő a férfi neki kell szeretgetni engem. Nem kislány ő hogy pátyolgatni keljen.
2022. ápr. 21. 20:47
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Az én párom is elvárja hogy én legyek a nagy kifli nő létemre… hát kipróbáltuk.. egész jó :))
2022. ápr. 21. 20:48
 10/14 anonim válasza:
100%

Szerintem ez nagy hülyeség, hogy ,,ő a férfi neki kell szeretgetni engem". Attól mert férfi ugyan úgy vágyik a szeretetre, szeretgetésre, ez a dolog szerintem nemtől független.

És az, hogy egyszer-egyszer te vagy a nagykifli és te öleled meg őt, az nem egyenlő a pátyolgatással, sokkal inkább a szeretet kifejezésével.

Bár lehet csak én gondolom így. Személy szerint én imádok nagykifli lenni, hátulról ölelgetni, puszilgatni a párom, de ez ugyan így van fordítva is, pedig a barátom 204 cm magas, én pedig 174 szóval mondhatni elég pici vagyok mellette:D

L/19

2022. ápr. 21. 20:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!