Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? Fogalmam sincs mi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Fogalmam sincs mi lenne a helyes döntés.

Figyelt kérdés

Egy lassan 3 éves párkapcsolatban élek, de úgy érzem, kezd elegem lenni, mármint olyan fura, mintha már nem úgy szeretném, mint régen, átalakult a szerelem nálam egy nagyon erős szeretetté, és nem tudom nélküle elképzelni az életemet, annyira 'hozzánőttem'. Idéntől 200 km választ el minket, kb. 2 hetente taliztunk eddig a suli miatt.:S És bár szeretem mégis olyan rosszul esnek ahogyan lekezel néha, lenéz, nem mindig volt mellettem, és úgy érzem, minta próbálna hátráltatni (pl. h mit tanuljak, mit ne szerinte mi nem hasznos, meg h minek pazarolok erre, meg arra energiát szerinte):/ És most fogalmam sincs mi lenne a helyes döntés, ugyanis belépett a képbe egy srác...

21/L

2010. szept. 16. 00:04
 1/4 anonim ***** válasza:

Még ne dönts,inkább várj ki.

Meglátod,hogy alakul az uj sráccal és változik e a barátod.

Szóval légy még türelmes.

2010. szept. 16. 00:11
 2/4 anonim ***** válasza:

Hagyd, hogy alakuljanak a dolgok a maguk módján!

200 km...

2010. szept. 16. 00:15
 3/4 anonim válasza:
Valaki egyszer elmesélte nekem, hogy a szerelem elmúlik és erős szeretet marad, ez az, ami hosszú ideig össze tudja kötni az embereket, akár életen át és szerintem igaza volt. Ez jó. Ami viszont rossz, ha lekezel téged, ezt nem volna szabad. Nekem úgy tűnik visszafele nem úgy működik a dolog, ahogy kellene. Ezt meg kell beszélned vele, ha együtt szeretnétek maradni.
2010. szept. 16. 00:25
 4/4 anonim ***** válasza:
Bizony bizony,a szerelem nem örök mint azt sokan hiszik .
2010. szept. 16. 00:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!