Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Fogalmam sincs mi lenne a helyes döntés.
Egy lassan 3 éves párkapcsolatban élek, de úgy érzem, kezd elegem lenni, mármint olyan fura, mintha már nem úgy szeretném, mint régen, átalakult a szerelem nálam egy nagyon erős szeretetté, és nem tudom nélküle elképzelni az életemet, annyira 'hozzánőttem'. Idéntől 200 km választ el minket, kb. 2 hetente taliztunk eddig a suli miatt.:S És bár szeretem mégis olyan rosszul esnek ahogyan lekezel néha, lenéz, nem mindig volt mellettem, és úgy érzem, minta próbálna hátráltatni (pl. h mit tanuljak, mit ne szerinte mi nem hasznos, meg h minek pazarolok erre, meg arra energiát szerinte):/ És most fogalmam sincs mi lenne a helyes döntés, ugyanis belépett a képbe egy srác...
21/L
Még ne dönts,inkább várj ki.
Meglátod,hogy alakul az uj sráccal és változik e a barátod.
Szóval légy még türelmes.
Hagyd, hogy alakuljanak a dolgok a maguk módján!
200 km...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!