Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Milyen külső jelei vannak, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen külső jelei vannak, ha egy férfi és nő közt nincs rendben a kapcsolat?

Figyelt kérdés
2022. ápr. 18. 23:33
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha esetleg látod hogy a kanja kilöki az erkélyről...

Amúgy nagyon semmi....

Hullámzóak az emberi kapcsolatok..

2022. ápr. 18. 23:38
 2/10 anonim ***** válasza:
64%
Nincs kézenfogva sétálás, a nő 2 méterrel a pasi mögött megy, nincs egymás között több párbeszéd, mint ami nagyon szükséges, az is kb. mint egy havernál, a hanghordozás tónusa nem változik (férfi nem beszél mélyebb hangon a megszokottnál, a nő magasabban). Egymás mellett ülve nem érnek egymáshoz, van köztük távolság, karba font kezek, lábfejük nem a másik felé néz.
2022. ápr. 18. 23:53
 3/10 anonim ***** válasza:
92%
A pasi mas nőkkel szemez flörtöl a nő mellett is
2022. ápr. 19. 00:26
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Én amikor kiábrándultam a páromból, folyton elhúzódtam tőle....
2022. ápr. 19. 01:20
 5/10 anonim ***** válasza:
72%

Ha vannak olyan megnyilvánulásai, ami alapján inkább azzal számol, hogy szingli lesz a jövőben. Pl van egy ismerősöm, most épp állást keres és beszéltem neki nálunk egy pozícióról. És mondta, hogy neki minimum x összeg kell, mert oké, hogy kevesebből is megél, de ha nem lesz a nője (akivel együtt van már jó pár éve és állítólag szereti) a képben, akkor is tudja fizetni az albérletet. Ugyanez a fickó úgy beszél egyébként a gyerekvállalásról is is, hogy "vele (mármint az aktuális párjával) vagy ha úgy alakul, azzal aki épp lesz"... Elég sok olyan eshetőséget ecsetel, hogy mi lesz ha szingli lesz.

Nyilván ha egy kapcsolat jó, az embernek összeszorul a torka is a gondolattól, hogy elveszítse a másikat, nemhogy erről fantáziálgasson, már-már erre készülve. Ha boldog vagy egy kapcsolatban, akkor úgy gondolkodsz, hogy "mi". Nyilván vannak önálló gondolataid és egyéni céljaid, de azért mégsem úgy nyilvánulsz meg, mintha szingli lennél és mintha nem lenne már kiválasztva általad egy személy, akivel tervezheted az életed.

2022. ápr. 19. 03:48
 6/10 anonim ***** válasza:
88%

Nézz körbe egy Auchanban, vagy Tescoban.A legtöbb pár unottan megy egymás mellett, nézik a telót,néha odavakkantanak a másiknak.Ha a gyerek is ott van, akkor azt mind a kettő letojja.

Két idegen szerintem néha normálisabban viselkedik egymással.

2022. ápr. 19. 06:14
 7/10 anonim ***** válasza:
66%
Nincs szex
2022. ápr. 19. 08:23
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Exem is állandoan egyesszámban beszélt.

Pl majd ha neki gyereke lesz(nem az, hogy ha gyerekünk lenne)

Mivel ezt egy barátjának mondta igy mikozben en mint a párja is jelen voltam, a barátja érezte kellemetlenul magát helyettem is.

Es amugy azalatt a beszélgetés alatt párom csak a barátjával beszélt mintha en ott sem lennék, es a barátjában volt csak gesztus felém hogy néha néha engem is bevon a társaságba hozzám szol.

Ez jellemzo volt az exemre hogy bármilyen körökben mindenkihez beszél csak hozzám nem intéz egy szót sem soha mintha ott sem lennék.

A mostani barátom meg pont ellentéte, sokszor rámhárítja hogy en vezessem a társalgást a barátaival is, csak akkor beszél ő ha olyan van amit csak ő tud pl ha szakmai beszélgetés megy, vagy ilyesmi

2022. ápr. 19. 09:04
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Hiányzik az érintés akkor tuti gond van.
2022. ápr. 19. 12:01
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy jó megfogalmazás volt, hogy nem "mi"-ben, hanem egyes szám első személyben gondolkodik. Az előző kapcsolatomban nekem is ez tűnt fel, hogy úgy beszél a jövőjéről, hogy én abban nem látom magam. El is jöttem tőle.
2022. ápr. 19. 13:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!