Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek csak túlreagálom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek csak túlreagálom?

Figyelt kérdés
Egy éve vagyok együtt a párommal nem járunk sűrűn bulizni de most voltunk hétvégén. Jól éreztük magunkat egy klubban voltunk táncoltunk én is sokat ittam és ő is sokat ivott nagyon. Épp táncoltam amikor ő egyedül ült egy székben, És én pont takarásban voltam egy barátnőm által és észrevettem hogy ilyen furcsán néz hátulról egy két lányt mint aki élvezi (pedig bűn rondak voltak) akik táncoltak de nem is lányok voltak hanem felnőtt nők igazából de nagyon durván ittas volt volt olyan pillanat hogy be is csukta a szemét és így elvolt én meg egyből paranoiás lettem. Azon kívül hozzájuk se szólt többször nem is nézett se előtte rájuk se utána én viszont teljesen bepánikoltam szembesítettem később őt vele,nem értette látszott rajta hogy valszeg nem is emlékezett rá aztán összevesztem vele elkezdett sírni amúgy felnőtt ember és nem megjátszós, attól felt hogy kidobom emiatt, de látszott rajta hogy nagyon bántja meg szerintem nem gondolta komolyan mindenki körülöttünk mondta hogy hülyeség amit gondolok mert látták hogy egész éjszaka engem nézett meg velem foglalkozott. Látszik rajta hogy imád alapvetően is egymás nélkül nem megyünk sehova ő nem akar nélkülem menni sehova. Pont azért paráztam be mert o az első olyan párom akiből sosem neznek ki ilyesmit, annyira érzékelem hogy oda meg vissza van értem.

2022. ápr. 18. 14:45
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Túlreagálod. Ezzel a féltékenykedéssel el fogod marni magadtól. Azt se tudtam merre van arccal előre, mondjuk innotok se kéne ennyit.
2022. ápr. 18. 14:56
 2/15 A kérdező kommentje:
Hozzáteszem nem iszunk sokszor, s én mar addigra józanodtam, ő meg még ivott… tényleg nem iszunk sokszor de ez most így alakult…
2022. ápr. 18. 14:59
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Hát ezt durván túlreagálod kb a semmiért b*szod le 😅
2022. ápr. 18. 15:00
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Hány évesek vagytok?
2022. ápr. 18. 15:01
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Egyértelműen túlreagálod, nem is kicsit. Először is, lehet csak bambult, másrészt meg ha meg is nézett valakit, abból se kéne ekkora ügyet csinálni. Nem csinált semmit, veled foglalkozott egész este és csak annyi történt, hogy pár pillanatra másra nézett. Ne legyél ennyire féltékeny, ez nagyon nem egészséges és ha rendszeresen ezt csinálod, a kapcsolat is rámehet.
2022. ápr. 18. 15:08
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Tehát matt részegen bambult ki a fejéből, te meg már 2 "felnőtt nővel" gruppenben láttad?

Hány éves vagy 12? Szerintem a következő kérdésed tedd fel tini kategóriában, azért, mert elmúltál 18 még nem itt van a helye egy ilyen felvetésnek, és ott is helyre fognak tenni.

2022. ápr. 18. 15:22
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Micsoda? Nem is csinált semmit, rájuk se nézett, ha jól értem. A semmin pánikoltál be. Túlreagálod.
2022. ápr. 18. 15:23
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Neked nem való a kapcsolat, ha ennyire feszt féltékeny vagy.
2022. ápr. 18. 15:41
 9/15 A kérdező kommentje:
21 éves vagyok párom is. Ez volt az első hogy ilyesmi előfordult a reszemrol, Marmint a féltékenység…alapbol nem volt annyira jo kedvem és lehet a pia meg csak rátett a paranoiamra…plusz szüleim is stresszelnek hogy nem bírják a páromat stb pedig nem tett veluk semmit, mindig rendes és tisztelettudó volt veluk, csak a szüleim nagyon kritikusak mindenben
2022. ápr. 18. 15:50
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Nőj fel.

Nőjetek fel.

Ne igyatok!

Mi a fenének? Csak fogy a pénz, meg bajt okoz.

2022. ápr. 18. 15:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!