Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Volt már olyan párod aki nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már olyan párod aki nem mutatta ki az érzéseit feléd?

Figyelt kérdés
Ha igen, ez hogyan változott meg? Tettél érte valamit, vagy idővel kialakult?
2022. ápr. 18. 08:11
 1/5 anonim ***** válasza:
77%

Redukálta majd lenullázta szinte velem a kommunikaciot, a szeretlek et kb negyedévente ha egyszer mondta, ölelés nála nem letezik (autista beütései vannak,exeit se ölelgett), terrorban tartott, hogy lehet hosszutavra nem is tervez velem, stb.

Egyszeruen kidobtam.

Hát megváltozott.

Sírt, könyörgött, millio komunnikálás lett online is személyesen is, próbalkozott ölelgetni, meg akart venni(költekezésbe kezdett rám), ígérgetett házasságot is, nem fukarkodott a szeretlek szóval.

Hát hányinger fogott el attol hogy amig ot voltam vágytam ezekre, kértem, szenvedtem addig lesz.rt magas ívben, utólag meg szánalmas volt minden kapálózása a szememben.

A mostani barátomnak mondtam is hogy olyan jo benne az, hogy ő kapcsolatban tesz értem, rlőre gondolkodik, es nem csak amikor már késő, utólag.

2022. ápr. 18. 08:25
 2/5 anonim ***** válasza:
82%

Csak annyi elég volt neki ahhoz hogy lelkiterrorizáljon, ne mutasson érzéseket, "csenddel büntessen", stb, hogy kéznél voltam neki szerelmesen és nyeregben volt.

Amikor szakitottam es meglátta hogy egy kapós értékes nő vagyok aki után más férfiak(nála bőven jobbak helyesebbek, közkedveltebbek, gazdagok) loholnak, CSAK akkor kapott észbe kit veszít el.

1.voltam

2022. ápr. 18. 08:28
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Igen volt ilyen, de szerintem olyan erzelem mentes ember (ezt még magarol is bevallotta) hogy nem is lett volna mit kimondania. Amig egyutt voltunk egyszer sem mondta ki hogy szeretlek vagy hianyzol a szex meg nala annyi volt hogy gyorsan be a lompost az erdobe.

En sokat kertem, mondtam h ez igy nem jo. Hat b.szott tenni erte. Szakitas lett, de akkor sem valtozott meg. Szerencsere mar nincs az eletemben.

2022. ápr. 18. 08:33
 4/5 anonim ***** válasza:

Mivel eleve szeretettk*rv@ vagyok, ősze se jőnék ilyennel.

26f

2022. ápr. 18. 09:20
 5/5 anonim ***** válasza:

Ja es főleg és elsősorban azért nem békültem vele ki mert benne van erre képesség, hogy a saját párját kapcsolatban ignorálja.

Aki erre képes, maga a képessége miatt, afelett én nem megyek el mert az benne létezik es bármikor megteheti ujra ezeket a "csenddel büntetéseket" a semmiért, es hasonlókat amikor nyeregben van. Mert ez jellemvonása.

1.voltam

2022. ápr. 18. 12:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!