Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfiak! A szexen kívül miket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! A szexen kívül miket szerettek a párotokkal csinálni?

Figyelt kérdés
Néha azon gondolkodom tényleg létezik-e olyan, aki valóban minőségi szabadidőt tud és akar együtt tölteni a nővel.. akár többször is.
2022. ápr. 10. 07:23
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
90%

Beszélgetni, társasozni, xboxozni, sorozatot/filmet nézni, főzni, sütni, sétálni. Mindent. A szex mégcsak nem is az első.

4 éve együtt, nemsokára házasok

2022. ápr. 10. 07:30
 2/12 anonim ***** válasza:
0%
Én azon kívül semmit. Ami olyan azt meg a haverokkal csinálom
2022. ápr. 10. 07:34
 3/12 A kérdező kommentje:
#2es válaszoló! Párodat ez nem zavarja?
2022. ápr. 10. 07:50
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Én még enni is jobban szerettem vele, mint nélküle.

Egyébként nagyon sok mindent. Eljárni ide-oda, együtt filmezni vagy sorozatot nézni, társassal játszani, macskázni stb.

F

2022. ápr. 10. 07:56
 5/12 anonim ***** válasza:
19%
Bocsánat 1-es véletlen lepontoztalak, a zöldre szerettem volna nyomó 😅
2022. ápr. 10. 08:07
 6/12 anonim ***** válasza:
84%
Párom még a haverjaihoz is meg szórakozni is szivesebben megy velem mint nelkulem
2022. ápr. 10. 08:10
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Mindent is. 1 éve voltunk együtt, mire lefeküdtünk egymással.. ebbe az 1 évben hetente többször is találkoztunk és több órát töltöttünk együtt.
2022. ápr. 10. 08:55
 8/12 FoxtrotLidérc ***** válasza:
100%
El szoktunk menni - ha időnk engedi (fejenként két melónk van... 😆😆😆😆) - akár sörözni, akár kirándulni, akár megmutatjuk egymásnak a kedvenc helyeinket - lett légyen az bolt, étterem, folyópart, bár, pub, múzeum, etc. :)))
2022. ápr. 10. 08:57
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Sétálni kifejezetten szeretünk, aztán múzeumba menni, vagy kinézünk Bp-en (itt élünk) valami olyat, amit még nem láttunk, és azt megnézzük. Szeretünk együtt főzni, összebújva megnézni egy filmet, összebújva tanulni, kimondottan szeretünk beszélgetni. Társasozni is szoktunk. Vagy elmegyünk egy klassz romkocsmába meginni egy sört. (3 éve a feleségem).
2022. ápr. 10. 11:22
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Sok sok mindent....Ami eszembe jut. Vannak olyan ruha darabok amiket szeretem ha ő is megnéz rajtam vásárlás előtt. Tehát ruhát venni, természetesen nem hagyom hogy rám erőltessen bármit is de számít a véleménye. Mikor egyedülálló voltam annyira zavart,hogy a hipermarketekben(ahol mindent is lehet vásárolni) sok pár tervezgeti a napját a hétvégéjét kinek mit vigyenek ajándékba.....közös vásárlás alatti tervezgetést is szeretem.

Kertészkedni,kirándulni,mozi színház, étterem....

2022. ápr. 10. 12:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!