Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szakítanátok, ha a párotoknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítanátok, ha a párotoknak már 2-3 hónapja nem lenne munkája, és nem is látnátok úgy, hogy igazán keresne?

Figyelt kérdés
2022. ápr. 9. 14:21
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Egyértelműen. Egyrészt a páromnak olyan szakmája van, hogy egy héten belül már kezdhetne valahol, akár a világ végére is kidolgozhatna. Tehát nála a nincs munkája egyenlő azzal, hogy nem akar munkát. Másrészt két-három hónap alatt én is biztosan beszállok neki segíteni keresni, támogatom, biztatom, ha a depresszió jeleit látom, elrugdosom pszichológushoz.

Ha ő szarik az egészbe, akkor menjen isten hírével.

Persze az más, ha megbeszéljük, hogy kell neki 1-2 hónap pihi, de van megtakarításunk meg minden, ami kell, hogy ezt megtehesse, és cserébe itthon nekem egy szalmaszálat sem kell keresztbe tennem, stb.

2022. ápr. 9. 15:04
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Velem ezt két pasi is eljátszotta. Az első kérte, hogy tartsam el a gyakornoki fizetésemből, a 2.-nak nagyon jó szakmája volt, ha akart volna másnapra talált volna munkát, de a játékok fontosabbak voltak.

Nem kifejezetten ez volt a szakító ok, de erősen közrejátszott mindkét esetben.

2022. ápr. 11. 10:59
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
ha többnyire belőled él csak akkor igen.
2022. ápr. 11. 15:43
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ, miért nem keres? Mik a tervei? Van saját lakása, megtakarítása, avagy nekem kell eltartani? Én kértem hagyja ott a munkahelyét? Ő vezeti a háztartást, felügyeli a gyerekeket? Mit csinál szabadidejében? Milyen a kapcsolatunk?
2022. ápr. 11. 16:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!