Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Na ilyenkor mit lehet csinálni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Na ilyenkor mit lehet csinálni?

Figyelt kérdés

A férjem boltba dolgozik.

Meglepikent bementunk hozzá a fiammal.

Hat nekem volt meglepi.

Épp egy kolleganojevel nevetgelt meg egymás szemébe szótlanul mosolyogtak.

Egyértelmű volt a szitu.

5 éve vagyunk együtt.

Persze rögtön szetrebbentek amint megszolaltam.

Ilyenkor mit lehet tenni?azon kívül hogy résen vagyok?

Most ezen fogok kattog i folyamatosan mit flortolgetnek odabent.

Itthonról baba mellől vagy munkahekyrol egy nő ilyenkor mit tehet??

Semmit.

2022. ápr. 5. 11:50
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
szóval kicsit túlreagálás-gyanús a dolog, ezért kértem, hogy fejtsd már ki bővebben, mitől volt annyira aggasztó a látvány, amikor beléptél.
2022. ápr. 5. 13:36
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Hat normális ember látja, meg tudja különböztetni azt, hogy flörtöl e a másik, vibrál a levegő közöttük, vagy csak jót nevettek valamin.

Szerintem ezt nem kell külön ecsetelni. Ez van, te is még szerelembe eshetsz a férjed mellett, hiába lehet egy minta apa, eszményi társ. A nemi vonzalom fel üti a fejét egy idő után, itt inkább neki kell észnél lenni, és nem úszni az árral, nem rajtad fog múlni. Ha firtatod a dolgot, ellenőrizgeted jobban a nő karjaiba tereled. Amit tudsz tenni, hogy próbálsz jó fej lenni, megújulni kicsit, hogy legalább a lelkiismerete ne engedjen megcsalni. Minden kapcsolatban legalább egyszer előfordul fellángolás, tudatosan kerülni lehet az ilyen helyzeteket, ignorálni, de ha együtt dolgoznak az kemenyebb.

2022. ápr. 5. 13:51
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

"Hat normális ember látja, meg tudja különböztetni azt, hogy flörtöl e a másik, vibrál a levegő közöttük, vagy csak jót nevettek valamin."

de nem mindenki normális. bizonyos élethelyzetekben pedig az sem feltétlen látja reálisan, aki egyébként normális.

2022. ápr. 5. 14:17
 14/16 anonim ***** válasza:
Ha gond lenne köztetek és másra vágyna azt azért észrevennéd.Ha minden rendben köztetek nem lép félre. Én nő vagyok és van olyan férfi kollégám akivel simán cukkoljuk egymást de eszünkben sem lenne mást tenni. Szimpátia és humor ennyi.
2022. ápr. 5. 14:58
 15/16 anonim ***** válasza:

Oké, no és munkaidőn kívül kommunikálnak? Gondolok itt chatre, sms-re, hívásokra...

Igazából ez segíthet kicsit tisztábban látni. Önmagában ez még beleférhet egy szimpla kedvesség vagy ártatlan flört kategóriába. Viszont ha ennél mélyebb a viszonyuk, az gáz...

2022. ápr. 5. 17:51
 16/16 anonim ***** válasza:

Nem a kattogásod fogja maradásra vagy elválásra kényszeríteni, szóval akár abba is hagyhatod.

Ha már van gyereketek, ugyan mit veszthetsz? Egy egész, boldog családot. Nem most készülsz házasodni, hogy tényleg jól át kéne gondolnod ezt az apró momentumot.

Ha lenne köztük valami, nem a kb bejárati ajtó előtt mosolyognának, hanem a raktárból jönnének ki kócosan, vagy kimaradozna a férjed otthonról.

Kérdezted, min nevettek? Rád szokott úgy nézni (őszintén)?

Egy nevetés még nem a világ vége, ne törjön össze miatta a szíved. ❤️

2022. ápr. 5. 20:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!