Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehetne minél hamarabb elfelejteni?
Van egy lány, aki pont az ideálom (külsőre), beleszerettem (nem mondtam el neki), de egyszerűen nem tudok vele egyről a kettőre jutni. Egyszer nagyon kedves, aranyos velem + flörtölget is, szerintem ő is akar engem, de mintha mégse (tudom hülyén hangzik) de egyszerűen nem keres fel (én ezt már megtettem jó párszor), néha úgy csinál, mint ha nem is ismerne, amikor eljutunk odáig, hogy randizhatnánk vagy legyen vmi, meghátrál eltereli a szót, ez baromira sértő és rombolja az amúgy is kicsi önbizalmam.
Én már nem akarok vele foglalkozni, az már zaklatásnak számít nálam, ha vki sokszor ír nekem, de én leszarom az illetőt és túl büszke is lennék ehhez.
De nagyon nehéz elfelejteni, mert bennem van az az érzés, hogy milyen jó lett volna vele összejönni és nem akarok elengedni egy ilyen lányt.
De most már elegem van, nem tudok vele mit kezdeni. :@
Hogyan tudnám minél hamarabb elfelejteni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!