Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek az flörtnek számít,ha a férjem az új munkatársát aki betanítja valami processre, elhívja sütizni?

Figyelt kérdés

Sokat beszélgetnek, jóban vannak, mivel tanár-diák viszonyban van most ezzel a fiatal nővel, hogy ő tanítja be...

A férjem 55 éves, a kislány 30.

2022. ápr. 2. 17:24
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
29%

10.-re.

Veled is nevetgélne, de már megunt. Olyan mint a gyereknek a játék, a régi LEGO megy a padlásra.

2022. ápr. 2. 19:04
 12/17 anonim ***** válasza:
86%

Na jolvan.A kedves férjed szépen hivja csak meg hozzátok a kolleginát, és ott vitassák meg a munkával kapcsolatos fontos részleteket, mert ez az elvihorászunk című rendszeres kávézgatás 100%hogy nem szükségszerű, fontos munkamenetek kidolgozásáról szól.

Ez sem baj, mert a munkatársak télleg ebédelnek, meg barátkozhatnak is. Nincs is ebben semmi. De ha valaki rendszeresen különvonulva ketteskében a többiektől távol rendszeresen "munkamegbeszéléseket" tart vihorászva... nah..

Ne legyünk már madarak!

50F

2022. ápr. 2. 19:08
 13/17 anonim ***** válasza:
60%
És te ezeket honnan tudod kérdező? Kati barinőd mondta, aki ott dolgozik?
2022. ápr. 2. 19:23
 14/17 anonim ***** válasza:
90%
Akkor saját példám: kb 20 voltam amikor először kerültem céghez, a kollégák próbáltak megismerni, az egyik kb 60 éves kollégámmal jó barátok lettünk (részemről szigorúan barátság), én is volt, hogy kávéztam, ettem vele, kb 2 év múlva az a kolléga elment, egy darabig még beszélgettem vele, majd nem sokkal azután ahogy megtudta, hogy lett párom, egyszerűen eltűnt az életemből. Ha keresem reagál, de magától sosem. Na most ebből mindenki levonhatja a következtetést.
2022. ápr. 2. 23:59
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

14#

Hát igen.Ez tipikusan az a történet,hogy.. hátha.

Nem erőlteti,nem nyomul,de azért mindig közelben van,mert jöhet esetleg egy gyengébb pillanat,amikor lehet valami.

2022. ápr. 3. 06:24
 16/17 anonim ***** válasza:

Szerintem ez színtiszta flört ebben a kontextusban... Visszafiatalodik a leányzó mellett. Élvezi a figyelmét. Szeretik egymás társaságát.

Ettől még lehet barátság egyelőre, de innen csak egy lépés, hogy több legyen.

Saját bőrömön is tapasztalom, van egy pont, ahol elég nehéz megállni... Pláne, ha bejönnek egymásnak a felek.

2022. ápr. 3. 13:19
 17/17 anonim ***** válasza:

A kérdésbe is beleírthattad volna azt, amit a #10-es válaszodban.

Igy már nem igazán van rendben.

#9: Vagy te mehetnél csomagolni. Mitől hiszed olyan nagy főnyereménynek magad? :D

2022. ápr. 3. 13:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!