Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magasabb nálam a barátnőm, ez valós probléma lehet?
Figyelt kérdés
Ma kezdtem el kattogni ezen, ő 185 cm körül van valahol, én pedig 176cm vagyok. Ez számít valamit?2022. márc. 30. 20:48
2/18 anonim válasza:
Láthatóan neked számít, másképp nem kérdeznél vadidegen embereket.
3/18 anonim válasza:
Persze, hogy számít! Nem szégyelled magadat, hogy alacsonyabb vagy mint a nőd?
176cm? Mi vagy te, valami kerti törpe?
4/18 anonim válasza:
Problema akkor lesz ha tovabb kattogsz rajta
6/18 anonim válasza:
Ha valamelyikőtöket zavarja, akkor igen, amúgy meg nem.
8/18 anonim válasza:
Nálam kezdeményezett anno egy ugyanekkora csaj, én elutasítottam. Akárki akármit mond,idiótán néz ki egymás mellett egy pár. És nem,nem az érdekel hogy ki mit gondol, én magam is idiótán érezném magam.
24F 175cm
10/18 anonim válasza:
#8:
Én szeretem az alacsony férfiakat. 165 centis is tetszett már.😅
Mondjuk a Te magasságod pont jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!