Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ezt hoznám ki a férfiakból?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt hoznám ki a férfiakból?

Figyelt kérdés

Eddigi kapcsolataim az elhidegüléstől mentek tönkre. Nem akarnak velem szexelni a férfiak. Az első héttől kezdve már undorodnak tőlem, nem akarnak velem lefeküdni, pedig odaadó vagyok. Mindig van kifogás, hogy most miért ne.

Én nem vitatkozom, elfogadom, viszont zavar hogy egyik sem mondta meg őszintén hogy mi a probléma.

Ezért vagyok szingli, unom a hazugságot.

2022. márc. 30. 19:15
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
91%
Most erre így első körben annyi reakcióm van, hogy tisztálkodsz és rendben tartod odalent a dolgaidat? Nem igazán tudom elképzelni, hogy minek jönne veled össze egy férfi, ha már egy hét után undorodik... ha ez többször előfordult, annak biztos megvan az oka.
2022. márc. 30. 19:17
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Hány éves vagy? Milyen elvárásaid vannak? Hogy nézel ki, hogy megundorodnak? 1 hét után hogy lehet elhidegülés, mikor az még szinte nem is kapcsolat?
2022. márc. 30. 19:18
 3/14 A kérdező kommentje:
Igényes vagyok, alap
2022. márc. 30. 19:18
 4/14 A kérdező kommentje:
22 éves vagyok
2022. márc. 30. 19:19
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Ennél kicsit bővebben írj, mert ennyiből biztos hogy nem fogunk tudni semmi értelmeset kitalálni...
2022. márc. 30. 19:22
 6/14 anonim ***** válasza:
49%

Akkor ha eddig te másztál rájuk játszd meg hogy nem akarod,vagy nehezen adod be a derekad.

Forditott pszichologia hátha működik

2022. márc. 30. 19:26
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Hogy jön ide az elhidegülés? Az évek alatt alakulhatna ki.

Olyanokkal feküdtél le, akiket nem érdekelsz hosszú távon, ez a te döntésed, kár másra hárítani.

Miért fogadod el? Nem lenne egyszerűbb, ha kimondanátok, hogy nem vagytok kapcsolatban, csak 1x szexeltetek?

2022. márc. 30. 19:36
 8/14 anonim ***** válasza:
0%
Ha a férfiak nem akarnak lefeküdni veled, akkor nem nézhetsz ki túl jól...
2022. márc. 30. 19:52
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Mekkora minta alapján jelented ki, hogy a férfiak nem akarnak veled szexelni?
2022. márc. 30. 20:01
 10/14 anonim ***** válasza:
Őmm, és én vagyok határozatlan, meg én hiszem azt hogy sok a női vonásom?
2022. márc. 30. 21:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!