Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem érzi hogy erőszakos?

Figyelt kérdés

A gyerekvállalással kapcsolatban.

Elmondtam miért nem akarom de ő sokszor kijelentő módban beszél róla mintha már el lenne döntve.

A szülei is adják alá a lovat..állandóan, mikor lesz már unoka?

Ezzel a hozzáállással már a vágy sem olyan iránta mint régen, s közel 2éve nincs szex ( tudom h a gyerekhez kell) de olyan érzésem van h azért vagyok h " megcsináljam" mert kb őt csak az érdekli úgy érzem, legyen aki megcsinálja.. ezzel félelmet gerjeszt bennem és dühöt h nem érti h az ő hozzá állása sok nekem..!

2022. márc. 30. 11:36
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha ő akar, te nem, miért vagytok együtt? Ebben a kérdésben nincs kompromisszum.
2022. márc. 30. 11:37
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Naponta van egy ilyen kérdés, nem unod még?
2022. márc. 30. 11:37
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

1.Nem érzi.

2.Mi a búbànatos fszért vagy vele ennyi ideje, ha semmi sem jó vele?

2022. márc. 30. 11:54
 4/16 anonim ***** válasza:
95%

Nem, nem érzi. Ugyanis TE még mindig nem tisztáztad vele, hogy SOHA nem akarsz gyereket, főleg nem tőle. Ezt a szülőknek is meg kéne mondani, de ezek szerint az se történt meg.

Amíg azt válaszolgatod, hogy majd, addig teljesen normális, ha abban a hitben van, hogy LESZ gyerek.

Akkor is, ha ezerszer írod ki naponta.

2022. márc. 30. 11:54
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem érzed, hogy puhapöc@ vagy, miért nem szakítasz vele?

Ha nincs rendben a kapcsolatotok, fel sem kellene merülnie gyermekvállalásnak, 2 éve nem szexeltek, állóháborút vívtok, erre nem lehet jövőt alapozni. Húzd ki a fejed a seggedből, keresd meg a gerincedet, és ahelyett, hogy egymást és magatokat becsapva várjátok a csodát tegyél pontot ennek a végére. Hidd el, hogy meg fogsz könnyebbülni, és mindketten jól fogtok járni!

2022. márc. 30. 12:00
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

#3: "Mert ilyen pasit úgysem talál másikat".

Mondjuk pont az lenne a szerencse...

2022. márc. 30. 12:13
 7/16 anonim ***** válasza:
0%
Kérdező, ha elmondtad neki, hogy nem akarod, ő meg továbbra is erőszakosan mondja tovább a baromságait, akkor nem veled van a baj. Billentsd helyre az agyát a tenyereddel, majd utána megérti.
2022. márc. 30. 12:24
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg miért vagy vele? Rég ki kellett volna dobni.
2022. márc. 30. 12:36
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem egy olyan dolog amit érezni kell vagy nem. Konkrétan le kell ülni vele és nyomatékosan, fekete fehéren elmondani neki. Nem elég éreztetni. Ülj le, mondd el neki és ha ezután sem érti meg akkor dobd ki
2022. márc. 30. 12:37
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem, miért vagytok egy pár? Semmi nincs meg abból köztetek, ami egy kapcsolathoz kell. Nem bántásból.
2022. márc. 30. 12:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!