Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Milyen érzés az ha valaki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen érzés az ha valaki szereti a másikat?

Figyelt kérdés
Sziasztok! A párommal 7,5 éve vagyunk együtt. Nagyon jól indult a kapcsolatunk, nagyon szerettük egymást, teljes mértékben kimutatta szeretetét. Azonban voltak kisebb veszekedéseink, de soha nem fordult meg a fejünkben hogy ezért szakítani kellene. Viszont volt egy eset hogy náluk voltunk az udvaron (mert megmutatott egy autót, ő karosszérialakatos) de ott volt a nővérem és a barátja is, mindenki kipróbálta csak én nem, nem akartam beleülni mert kicsit koszos volt, erre a párom azt mondta hogy mindjárt hazaküldöm a pi…ba (mármint engem, és ezt a nővérem barátjának mondta), ez nagyon rosszul esett nekem, nem is szóltam hozzá. Aznap este volt a szüreti bál, jól beivott aztán kibékültünk és azt mondta velem akar lenni (lehet hogy az ital miatt mondta ezeket nekem). Másnap viszont időt kért és kiderült hogy azért mert egy másik csajjal találkozott, szakítottam is vele. De nagyon szerettem és pár nap múlva megbeszéltük a dolgokat. Azóta is együtt vagyunk, nem találkozott azóta senkivel, viszont onnantól kezdve nem mutatja ki a szeretetét. Nem érzem hogy szeret, ha mondja akkor se hiszem el neki, mert a tettei (nem csal meg, és nem is találkozik se kivel) nem ezt mutatják. Aztán megtudtam hogy nagyon bánta hogy velem összejött még az elején. De már házasok vagyunk és van gyerekünk is. Abban biztos vagyok hogy nem fog elhagyni, de kihasználja azt hogy nagyon szeretem. Mindent is megcsináltat velem, gyereknevelésben semmit nem segít, azt gondolja hogy az Apa szerep a pénzszerzésben áll meg, nem siet haza hozzánk, pedig korán itthon lehetne de inkább elmegy a haverjához (fényezőjéhez) kávézgatni, nem is lenne ezzel baj, kicsit kikapcsolódjon de minden nap ezt csinálja, és hétvégén is kitalál valamit hogy ne kelljen itthon lenni. Ha még is itthon van akkor vagy tévézik, vagy telefonozik. Nem törődik velünk. Nem fogok vele szakítani, mert sajnos nincs pénzem, csak a szüleimhez tudnék visszaköltözni, de 2 gyerekkel nem lehet. Légyszi ne írjátok hogy magamnak köszönhetem, miért nem gondoltam át mielőtt gyereket vállalok, meg ilyeneket. Csak annyit kérdeznék hogy milyen az ha valaki szereti a másikat?
2022. márc. 30. 11:22
 1/6 anonim ***** válasza:
0%

Ezt én betudnam még sima laposodásnak is.

Nemhogy te is innál kicsit es ereszd el a hajam. A férfiak imádják ha egy nő "pezseg"

Magadba tudnád bolondítani újra, de ahhoz kell az is hogy te fitt üde legyél, oldott, laza stb.

2022. márc. 30. 11:26
 2/6 anonim ***** válasza:
Szerintem az a szeretet, mikor kölcsönösen tiszteli egymást a két fél, és mindkettő úgy próbál élni/viselkedni, hogy a másik érdekeit tartja szemelőtt.Próbálnak rá odafigyelni, hogy szándékosan ne bántsák a másikat, és úgy cselekedni, hogy a másik segítve, támogatva, elfogadva érezze magát, meglegyen a gondoskodás kölcsönösen.Ugye ez minden embernek mást jelent, nem mindenki illik össze mindenkivel.Ha veled nem úgy viselkedik a párod, ami által szeretve érzed magad, akkor a te álláspontod szerint ő nem szeret téged.Ez fordítva is igaz.Ezért nagyon fontos a kommunikáció egy kapcsolatban.Azt sem árt észben tartani, hogy azért mindenkinek a saját helyzetéhez mérten reálisak legyenek az igényei.
2022. márc. 30. 11:28
 3/6 anonim ***** válasza:

Nem kellett volna visszafogadd, ha már egy csajért elhagyott egyszer.

Másrészt: az, hogy elküldött a phicsába nyilván egy elképesztően undorító tett volt, pláne, hogy nem olyan volt a szituáció hogy tényleg mérges lehessen. Viszont! Erre nem az a jó reakció, hogy nekiállsz durcizni és "nem szólok hozzá", hanem hogy megbeszélitek.

Harmadrészt: miért vállaltál gyereket olyannak, aki azt vallja, hogy az apa szerep csak pénzszerzésről szól? Gondolom azért gyerekvállalás előtt átbeszélitek az ilyen elvi kérdéseket...

Én a helyedben ahogy tudok, úgy megyek. A szülői házban csak akad egy szoba, ahol felfújhatós matracon elalszol míg a két lurkó ágyba és közben szerzel munkát.

2022. márc. 30. 11:29
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Soha nem fogod megtudni, ha egy ilyen tahóval vagy együtt.
2022. márc. 30. 12:14
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem fogadtam volna vissza, aki egyszer erre képes, az nem szeret.
2022. márc. 30. 12:56
 6/6 anonim ***** válasza:

Pontosan tudod, hogy nem ilyen a szeretet ;)

Ott rontottad el az egészet, hogy visszakönyörögted magad, mert kvázi ez történt. Én nem vennék rá mérget hogy nem csal meg, de ne legyen igazam. Kezdj el spórolni és amint lehet költözzetek el a gyerekekkel, mert ebbe pont ők fognak a legjobban sérülni. Ha azt érzik, hogy anya ideges, feszült, apa meg sosincs otthon akkor ők sem lesznek boldog gyerekek.

2022. márc. 30. 13:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!