Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másnak is a párja megnéz más nőket? Barátom állandóan ha lát egy nagyobb seggű mellű nőt megbamulja ha meg említem letagadja hogy nem is azt nézte stb.. Nagyon szarul esik de hiába nem veszi észre magát
Figyelt kérdés
2022. márc. 29. 19:44
1/12 anonim válasza:
Ha valami nagyon feltűnő, azt mindenki megnézi. Pl. ha szembejönne egy 220 centi magas ember, azt mindenki megnézi, ahogy a törpét is. Azt is, ha valami feltűnő testi adottsága van. Ez reflex.
Ha viszont hosszan bámulja, és béget is mellé, az gond. Primitív.
2/12 anonim válasza:
Igy nem. Fotón igen de eleve fotós szóval....:-D
3/12 anonim válasza:
Én tudom, hogy nem fogadott vakságot, de nem illik. Biztosan szóvá tenném. Ráadásul ha a nő is észreveszi, hogy veled van, és utána csorog a nyála, az eléggé megalázó neked.
4/12 anonim válasza:
Normális férfi nem csinál ilyet. Pláne ilyen bunkón.
5/12 anonim válasza:
Nyugi nem csak bámulnak.. hanem ha adott a lehetőség még mást is tesznek! Ritka aki nem!
6/12 A kérdező kommentje:
Mit csináljak? Mit tanácsoltok?
2022. márc. 29. 20:47
8/12 anonim válasza:
Off. Haverokkal ha van barátnőnk, ritkán nézünk meg más nőt. Főként nem feltűnően. Viszont jó ideje egyikünknek sincs párja. Nincs feltétlenül összefüggés, de úgy tűnik a kérdező párjával ellentétben valamit rosszul csinálunk...
9/12 A kérdező kommentje:
Elején nem csinálta.. Vagy lehet én nem vettem észre.. De olyan féléve kb kezdte ezt figyelni...
2022. márc. 29. 21:02
10/12 anonim válasza:
nagy popó és elképzeli hogy lovagol rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!