Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Én túlzom el vagy igazam van?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én túlzom el vagy igazam van?

Figyelt kérdés

A párom mindig is meg itta az adagját.

Most hogy van egy fiunk kevesebbet iszik de az a legujabb hogy egész hétvégékre el van haverokkal erre-arra (nem vagyok az anyja hogy még mondjam merre lehet, lelke rajta) már második hétvége volt ez hogy szombat kb 3 órát volt itthon napkozben tegnap semmit csak enni jött haza.

Ja és pluszba meg képeket meg vidéókat küld hogy ott milyen jókedv van, nevetés 1000el.

Nem reagálok ezekre.

Én fujom fel vagy majd lecseng hagyjam kell a szabadság neki is!

2022. márc. 28. 08:47
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:

Ja és nem segít itthon semmit se a háztartásban se a fiunk körül.

8 hónap alatt 2x ha atpelusozta havi 1x megette ilyenek...

2022. márc. 28. 08:48
 2/18 A kérdező kommentje:
Megeteti
2022. márc. 28. 08:48
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Ugye ez a kérdés nem komoly?
2022. márc. 28. 08:49
 4/18 A kérdező kommentje:
De. Miért??
2022. márc. 28. 08:51
 5/18 anonim ***** válasza:
95%

Neked ő nem párod. A gyereked nemzője.

Gyakorlatilag nincs párod. Egy élősködő, felelőtlen,

a gyerekével nem törődő nímand, aki elissza a pénzt,

ahelyett, hogy a gyerekre, a családjára költené.

Úgy kirúgnám, hogy a lába nem éri a földet.

Ilyen közegben akarod felnevelni a gyerekedet,

hogy az apjának a fő szórakozása, hogy berúg a haverokkal?

2022. márc. 28. 08:51
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

Azért kérdem, hogy konoly e a kérdés, mert annyira nyilvánvaló, hogy ez egy semmirekellő alak, hogy egyszerűen hihetetlen, hogy valaki azt kerdi, hogy ezt ő eltúlozza-e.

Természetesen nem túlzod el.

Ő nem jó társ és nem jó apa. Egy családos férfinak nem így kell viselkedni. Egy szerető apuka ha munkából hazaér, a gyerekét le se teszi. Fürdeti pelenkázza. A haverok meg egy időre el vannak felejtve, vagy legalábbis míg ilyen kicsi a baba, igencsak ritkán.

2022. márc. 28. 08:55
 7/18 anonim ***** válasza:
79%

Ne haragudj, de meg is érdemled, hogy egy ilyennek szültél gyereket. Gondolom előtte sem volt mintaférj meg mintaember. Ez nem lesz jobb, ne reméld, max ha borítod a bilit, de még akkor sem biztos.

"nem vagyok az anyja hogy még mondjam merre lehet, lelke rajta"

Szuper, akkor mivel ő sem a te apád, gondolom te is eljárkálsz, és addig ő van a gyerekkel?? Mert ez csak így igazságos, máshogy nem.

2022. márc. 28. 08:56
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Még most hagy ott a fenébe. Ennek kár volt szülni, jobb meg sose lesz.
2022. márc. 28. 09:16
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Hány éves vagytok?
2022. márc. 28. 09:18
 10/18 anonim ***** válasza:
100%

Hány éves ez a pasas? Első hallásra egy felelőtlen gyerek még ő maga is, aki éppen a húszas évei elején kiéli magát, nem nőtt fel még a családalapításhoz, gyerekneveléshez.

Nyilván nem túlzod el, kérdés, hogy korábban is ilyen volt-e. Mert ha igen, akkor nem igazán van min meglepődni.

2022. márc. 28. 09:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!