Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet a baj?

Figyelt kérdés

Sziasztok a pàrommal 10 hónapja vagyunk együtt. Mielőtt talalkoztunk volna en nemet mondtam 3 hét chateles utan is,tudni kell hogy azert mert akkor egy éve egyedül voltam! 5éves kapcsolatom ment szet es szerettem volna varni még. Meg kedveltem a fiut de feltem hogy csalodni fogok. Ő jött le hozzam anélkül hogy tudtam volna. Az ismerose nem messze lakik tőlem tehat tudta hova kell jönni. Eleg jol ment minden akkor 2 het utan bele is egyeztem a randiba,össze jöttünk most viszont mást érzek!

Egy jo ideje kulon megy otthagy a nappaliba a szuleivel persze nem is baj de alig beszelunk par szót lefekves előtt! Ezert en mondtam neki hogy picit gondolja át mit szeretne tőlem mert felek a csalodastol! Az volt a valasz 1 honappal ezelott hogy 100% engem akar senki mást! Le tiltot hétfőn instan es tiktokon is. Persze nem ertem ott miert hissz nem is irunk ott. Ha tegnap nem nezem meg az instam nem is tudnek róla. Kedden talalkoztunk azt mondta mégis kell neki 1 hét! Kerdeztem miert azt mondta jobb igy!

Oke bele mentem! Nem birtam ki tegnap ra irtam mire jutott?! Es azt irta hogy varjunk még. Kerdeztem mire? Az volt a valasza hogy engem akar senki mast meg ilyenek. De akkor mi is lehet a baj? Talan alakuloba van valakivel? Es vissza jelzesre var tőle?

Ma nem irtam neki. De ő sem! Eddig soha nem volt ilyen. Bocsi a hibakert

2022. márc. 27. 22:42
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ez tini párkapcsolatok kategória. Tiktok? Letiltás? Te jó isten. Nem való nektek még párkapcsolatosdi, nagyon gyerekek vagytok mindketten.
2022. márc. 27. 22:45
 2/5 A kérdező kommentje:
En 27 vagyok ő 32! Nem tudom mi lehet az oka. De ezek közösségi oldalak ahol követnek a ferfiak nőket ezt azt. Kitudja mit titkol. Ezert irtam ki a kerdest hogy ki mit gondol.
2022. márc. 27. 22:49
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
32 éves létére jó nagy madár, hagyd ott, ne pazarolj időt erre.
2022. márc. 27. 22:52
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az lehet h csak teged akar, de elotte meg par macat lek*r, nehogy kesobb hianyerzete legyen...
2022. márc. 27. 22:52
 5/5 anonim ***** válasza:
Én már úgy venném, hogy ennek lőttek.
2022. márc. 29. 12:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!