Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogos a barátom kiakadása?

Figyelt kérdés
Évek óta együtt élünk, közös programok szinte sosincsenek. Pár napja beszélgetés közben, mondtam, hogy majd miket csinálhatnánk, közölte, hogy nem akarja, hogy állandóan rajta lógjak. Megsértődtem. Összevesztünk, és nem is szólt hozzám napokig. Tegnap délután egy szó nélkül átment az anyjához. Elegem lett, az egyik fiú barátom pedig épp hívott kávézni, és elmentem. Ismerem vagy 20 éve, tényleg csak beszélgettünk egy jót, ennyi. Azóta a barátom lehord mindennek...
2022. márc. 27. 14:14
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
73%
Tini kapcsolatok.
2022. márc. 27. 14:16
 2/11 anonim ***** válasza:
73%
Hogy ezek a fiúbarátok mindig tudják, hogy mikor kell ráírni a nőkre, bámulatos.
2022. márc. 27. 14:21
 3/11 anonim ***** válasza:
79%

Elég nagy bunkócska a barátod, ha évek óta együtt éltek, de nem akarja, hogy állandóan rajta lógj. (Akkor minek élet együtt?)

Mondjuk az meg kicsit fura, hogy amikor épp "feszkó" van, akkor fogod magad, és egy régi fiú barátoddal mész kávézni. (Ez olyan magas labdás, szarvashibás dolog.)

Ehelyett inkább megbeszélhettétek volna a dolgot.

Ha meg továbbra is duzzogni akar, akkor közlöd vele, hogy te így nem tudsz mellette élni, részedről ennyi... :,D

2022. márc. 27. 14:29
 4/11 anonim ***** válasza:
0%
Menj barátnőkkel kávézni.
2022. márc. 27. 14:32
 5/11 A kérdező kommentje:
Ő előbb elment itthonról, mint én. Beszélni nem lehetett vele...Közöltem vele, hogy így nem tudok élni, de csak duzzog, meg szid...
2022. márc. 27. 14:33
 6/11 A kérdező kommentje:

Barátnőkkel is szívesen megyek kávézni, de akkor is hasonló a reakció...

Különben meg sosem csaltam meg még egy barátomat sem, nem is tervezem, értelmetlennek látom.

2022. márc. 27. 14:35
 7/11 anonim ***** válasza:
0%
Te provokáltad ki. Ő az anyjához ment, nem egy másik lánnyal kavezgatni. De ezek szerint akár azt is megtehette volna, hisz ha neked lehet..
2022. márc. 27. 14:36
 8/11 anonim ***** válasza:
14%

Gratulálok. Hibázol, átforgatod magad sértettnek és elmész egy sráccal kávzézni.

Mennyi vagy te ? 18?!

2022. márc. 27. 14:44
 9/11 anonim ***** válasza:
92%
Fiatal vagy, aki nem ért a férfiakhoz…. Ha így bánna velem a férjem, már kint aludna a cserjésben…! Ez a pasi konkrétan néma szeret, csak a használ! Tedd ki kérlek a szűrét. Akkor megnyugodhat, hogy nem fogsz rajta lógni! Az első ilyen beszólásnál kell ezt megtenni!
2022. márc. 27. 14:48
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Egyet èrtek a #9-es válaszolóval. Ilyen beszólás meg viselkedès útán úgy vágnám ki, mint a hadmenèses macskát. Látszik, hogy semmi önbecsülèsed, hogy elviselésére ezt a tróger hapsit, ès mèg biztos te pitizel mèg esedezel a bocsánatáèrt....

Szedd össze magad!

2022. márc. 27. 15:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!