Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek elfogadott exekkel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek elfogadott exekkel találkozni? Bővebben lenn.

Figyelt kérdés
Lényeg, hogy elvileg van egy párom. Előző kapcsolatból született neki egy gyereke. A volt párjával azonban a gyerek miatt olykor kénytelenek találkozni, sajnos külföldön élő párja van. Ráadásul ebben a kapcsolatban volt minden, megcsalás, stb. Viszont a mostani párom a gyerek miatt az exével együtt tölt időt a gyerek miatt. Ez még érthető is. Viszont ilyen nagy ebéd, vacsora közösen szerintetek ebbe belefér? Vagy mi a célja ennek? Szerintem nagyon nem okés amit csinál de érdekel más véleménye is. 🙂
2022. márc. 26. 20:06
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
6 éves a gyerek és ugye ő ment ki vele látogatóba. Azt mondta nekem, ez semmi barátság, szimpla kajazas. És úgy, hogy ő, tesója, gyerek és volt exferj van jelen
2022. márc. 26. 20:51
 12/17 anonim ***** válasza:
88%
Eleve rosszul kezdődik: "elvileg van egy párom", de később se javul a helyzet: (#9) "elvileg a nőnek vagyok én". Elvileg?! Ha ennyire nem vagy biztos benne, hogy együtt vagytok, akkor hagyd az egészet.
2022. márc. 26. 21:08
 13/17 anonim ***** válasza:
83%
Beleférne.
2022. márc. 26. 21:30
 14/17 A kérdező kommentje:
Nekem ő azt mondta a gyerek miatt muszáj jóban lenni, azonban szerintem az ebéd túlzás. Mondjuk ő ebben nem lát semmi kivetnivalót. Valamint a testvérével lenne. Mivel napi szinten írnak majdnem, de 90% gyerek, 10 az olyan, esetleg ügyintézés. Ő azt mondta, hogy ez nem barátkozás és a gyereknek élmény. A páromnak vagyok ugye én. Az exferje meg házasodni készül nemsokára, lett mástól is gyereke. És szó sincs szexuális dolgokról. Inkább a régi dolgokról, szomszéd, ki, mit dolgozik, stb. Viszont szerintem nem kéne enni közösen már, ha így alakult. 😐
2022. márc. 26. 21:45
 15/17 anonim ***** válasza:
83%

Szerintem a gyerek szerencsés, hogy kultúráltak tudnak maradni a szülei.

Nem is hármasban lesznek, nem kéne aggódnod.

Ha viszont ennyire féltékeny vagy, akkor engedd el a nőt, úgyis csak elvileg vagytok együtt.

2022. márc. 26. 22:11
 16/17 A kérdező kommentje:
Persze ez érthető és úgy volt bizonyos programra akartak menni, de a gyerek ragaszkodott a paromhoz, mert sokáig nem látta az apját. Az ebéd pedig le volt beszélve, hogy program végén esznek és a tesója csatlakozik. Azonban ez nem jött össze, így másnapra tették de ugyancsak nem jött össze. Viszont nem tudom, hogyha a gyerek miatt tartja csak a kapcsit, akkor minek kell mondjuk külön egy közös ebéd, vacsora.
2022. márc. 26. 22:25
 17/17 A kérdező kommentje:
Mert igazából ennek semmi értelme, beszélgetni meg beszélgettek bőven a programokon. Tehát ezen túlmenően nem értem.
2022. márc. 26. 22:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!