Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek ez mi, mi lehet a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez mi, mi lehet a célja?

Figyelt kérdés
Van egy barátnőm, több mint fél éve, azonban volt neki előzőleg házassága, amelyet most zár le. Ezzel önmagában nincs semmi probléma. Pár napja beszéltük, hogy jó, persze, ez így helyes. Akkor azt mondta, hogy nem szeretne ez miatt a ferfinal tartózkodni, mivel ő felajanlotta a válás idején az utazás miatt, stb nyugodtan aludhatna ott, mert nem költség, vagy minimum kimenni elé, ha érkezik. Ezt meg is beszéltük. Párom kitart az mellett, hogy válni megy, azonban megbeszéltük azt is, a szállása címét nem adja ki, valamint elmegy csak válni. Ehelyett, ezer éve húzta a bíróság címének elkérését, majd tegnap közli, hogy a még férje érte fog menni taxival, holott egyáltalán nem így lett megbeszélve, sőt személyes részvétel nélkül akarta. Valamint, jajj ne aggodjak, nem lesz semmi. Elég érdekes a sztori, de vajon miért nem tudja a címet elkérni, ezer éve és minek kell együtt menni, nekem hazudva? Rengeteg ideje lett volna rá, a srác elmondása szerint kedves, értelmes, de semmi több és válni megy. Nektek mi a véleményetek róla?
2022. márc. 22. 07:05
 1/8 anonim ***** válasza:
69%

Láthatóan nincs túl az exen, bár meg ugye nem az exe, mert nem váltak el. Ha el is válnak, te max egy kapaszkodó leszel, aki majd rendbe teszi öt érzelmileg annyira, hogy utánad találjon egy másik kapcsolatot.

23N

2022. márc. 22. 07:14
 2/8 A kérdező kommentje:
Eléggé nagyot néztem én is, és szerinte ebben nincs semmi. De megbeszélve úgy volt ott taliznak, semmi dumálás kb. Ahhoz képest hazudozott összevissza.
2022. márc. 22. 07:18
 3/8 anonim ***** válasza:
30%

En messzirol lesz.rnám azt hogy elváltak takálkoznak e vagy nem.

Elvégre válnak..

Kétlem hogy k.félni mennének egyutt🤣

2022. márc. 22. 07:30
 4/8 A kérdező kommentje:
Nyilván én is, de nem így lett megbeszélve, meg minek direkt nem kérdezni a címet csak utolsó pillanatban, majd elfogadni együtt menni. Mikor közel sem így beszélt róla nekem. 🙄 Azért ez elég gáz és hazugság.
2022. márc. 22. 07:35
 5/8 anonim ***** válasza:
0%

Kit erdekel hogy tudja e vqgy nem tudja a címet?

Nem vagy normalis

2022. márc. 22. 07:49
 6/8 anonim ***** válasza:
65%

Túl gondolod. Válnak, de ez nem azt jelenti, hogy rosszban kell lennie egymással. Lehet normálisan is válni és megtartani a jó viszonyt, hiszen az élete része volt. Az is benne van a pakliban, hogy egyszerűen csak biztosra akar menni, hogy elmenjen a válásra és le tudják végre zárni.

Nem kell túl aggódni, ha ő kellene neki, akkor nem válnának és nem veled lenne.

2022. márc. 22. 07:52
 7/8 A kérdező kommentje:
De meg lehet kérdezni a címet és nem kell együtt menni például mert felesleges. Továbbá nem így volt megbeszélve sem. Ő maga mondta, ehelyett kivárt majd nyilván nem kellett kétszer mondani, hogy együtt menjenek. Tehát érthetetlen az egész sztori, vagy akkor minek hazudozni. Mondjuk a pontos helyét lehet most se tudja, csak majd együtt. Ez felelőtlenség is, nem tudni a pontos címet jó előre...
2022. márc. 22. 08:38
 8/8 anonim ***** válasza:
Kétfelé játszik, elég valószínű.
2022. márc. 22. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!