Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért csodálkoznak a férfiak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csodálkoznak a férfiak, ha gyűlölve vannak? De komolyan?

Figyelt kérdés

Köztük van a legtöbb :

-Agresszív

-Alkoholista

-Nőgyűlölő

-Családját elhagyó, csalfa

-Nőket, gyerekeket erőszakoló

-Hazug

2022. márc. 21. 14:21
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
60%
Mert azt hiszik, hogy alanyi jogon jár nekik a tisztelet, a nő.
2022. márc. 21. 14:23
 2/24 anonim ***** válasza:
54%
mert nem túl okos dolog a rossz példák alapján általánosítani
2022. márc. 21. 14:25
 3/24 anonim ***** válasza:
57%
Húhh, van egy olyan sejtésem, hogy egy megkeseredett incel írta ki ezt a kérdést, hogy lejárassa a nőket úgy, hogy a saját gondolatmenetüket próbálják másik nemre átfordítani.
2022. márc. 21. 14:25
 4/24 anonim ***** válasza:
81%
Mitől jobb a férfiakat gyűlölni mint a nőket? Egyik se vonzó
2022. márc. 21. 14:26
 5/24 A kérdező kommentje:

Nő vagyok. Mi értelme lenne férfiként kiirni egy kérdést.

Komolyan, miért nem képesek a férfiak normálisan viselkedni?

2022. márc. 21. 14:27
 6/24 anonim ***** válasza:
44%
Azért a nőket sem kell félteni.
2022. márc. 21. 14:29
 7/24 A kérdező kommentje:
A férfiak miatt lettek olyanok, amilyenek.
2022. márc. 21. 14:31
 8/24 FoxtrotLidérc ***** válasza:
96%
Én nem csodálkozom, de kezdek ott tartani hogy olyan magasról sz*r*k rá, hogy onnan a tűzoltódaru hoz le. Én tudom hogy mit érek; tisztában vagyok az értékeimmel, én tudom hogy élek/viselkedek párkapcsolatban. Régebben nagyon fel tudtam háborodni ezeken a kérdéseken. Ma már nem érzem szükségét annak, hogy olyanoknak magyarázkodjak akik ugyanezeket a hibákat elkövetik, csak pepitában.
2022. márc. 21. 14:32
 9/24 anonim ***** válasza:
88%

Attól, hogy van egy csomó agresszív/alkoholista/hazug/erőszakos/stb. ember, aki történetesen férfi (bár nők között is van bőven ilyen, de ez most mellékes) attól még nem fogom gyűlölni a férfiakat.

Ezzel szembeköpném édesapámat, nagyapámat, páromat, és a közeli férfi barátaimat is, akik mind nagyszerű emberek.

23N

2022. márc. 21. 14:32
 10/24 anonim ***** válasza:
71%
Miért csodálkozik a kérdező, ha egy általánosító hülye picsának tartják? De komolyan?
2022. márc. 21. 14:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!