Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy derítsem ki? Van egy srác akibe szerelmes vagyok.
Van egy srác akibe szerelmes vagyok, de nem tudom, hogy én bejövök-e neki. Meg szeretném ezt tudni, de félek megkérdezni, és félek a barátságunk is tönkremenne. A "jeleket" nem veszem észre, sajnos.
Ha szeretnétek valamit tudni, írjatok, és kérlek segítsetek!
nem veszed észre a jeleket? nincs semmi gond! nyisd ki a szemed vagy vegyél fel szemüveget/nagyítót!
remélem tudtam segíteni.
Hány éves vagy?:)
Ne csak ülj és várj a csodára. Kezdeményezz beszélgetést. Most a sulis trükköt is bevetheted, hogy nem érted bioszból ezt meg ezt. És ha van ideje segítsen neked.:) Msn-en is próbálj vele beszélgetni, de ne legél túl nyomulós! Ha valami van benne akkor biztos kezdeményezni fog.
E.
Már szilveszter óta ismerem, jóban vagyunk, sokat beszélgetünk, találkozunk, viccelődünk...
Akármi van, felhívom megbeszéljük.... stb.
Ő 17 éves, én 15.
Akkor lehet itt az ideje, hogy lépj! De csakbfinoman, mert nekünk nőknek nem ez a dolgunk.:P Közeledj hozzá, érintsd meg többször. Venni fogja az adást azt biztos, de ha nem csinál semmit, akkor csak barátként tekint rád!
E.
Egyetértek az előző hozzászólóval. Nagyon helyes hogy előbb megismerted. De azért vigyázz,és őrizd meg a büszkeséged!
Ja,és ha már barátok vagytok,akkor tudakold ki hogy nem tetszik-e neki valaki más. Sok szerencsét!
Nem tetszik neki senki se.
Már megöltelt sokszor. Meg is puszilt, mindig búcsúzáskor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!