Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek nem kényeszteti el?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek nem kényeszteti el?

Figyelt kérdés

Igazán nemakarok a gonosz mostoha lenni. De párom a fiának karácsonyra gépet vett, telefont, új sífelszerelést.

Ok legyen. Hagytam. Karácson volt. Legyen, örüljön.

Erre most okosórát akar neki venni csak úgy. Pedig van neki. Csak újabbat.

Mikor lenne azt a pénzt hova tenni. Mikor ezt mondtam neki, hogy nincs erre épp keret, közölte inkább enni nemfog, és ne álljak a gyereke és közé

2022. márc. 19. 20:39
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

És mindezt hitelre? Vagy a "törlesztjük" csak szófordulaet volt?

Én sem értenék egyet sem a költekezéssel magával, sem azzal, hogy ne közös döntés legyen a kiadásaink megtervezése, de abban sajnos nem tudok segíteni, hogy hogyan oldd meg ezt a párkapcsolati problémát.

2022. márc. 19. 22:14
 12/17 anonim ***** válasza:
65%
Na ezért nem kellett soha használt pali.
2022. márc. 19. 22:33
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Közös kassza akkor igen is jogod van beleszólni mire költi akár tetszik neki akár nem. Ezért nem kezdenék soha semmi ilyesmibe éppen az aktuális párommal mert az azért elég bizonytalan.
2022. márc. 19. 23:06
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Ezért nem szabad használt pasival leallni! Te mindig csak második leszel, a gyerek lesz neki az első
2022. márc. 20. 07:59
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

6-os, teljesen mindegy, hogy a férje vagy a párja. A kérdezőnek joga van eldönteni, hogy mihez asszisztál.

Kérdező, én kiszállnék (a kapcsolatból is, a közös vállalkozásból is). Ez csak rosszabb lesz, ahogy nő a gyerek majd lakást kap, autót kap... A Te (vagyis a kettőtök) kárára.

2022. márc. 20. 11:00
 16/17 anonim ***** válasza:
Én szakítanék. Vagy ha nem, akkor innentől külön kassza, a cég bevétele felezve vagy a befektetett munkával/pénzzel arányosan elosztva. Ő azt csinál a sajátjával amit akar, de nem pénzelnék ilyen luxus kiadásokat a gyereknek. Aztán ha a pasinak elfogy a pénze, akkor max tényleg nem eszik, ez van.
2022. márc. 20. 12:20
 17/17 anonim ***** válasza:
Szakítás. Sose lesz a párod igazán, a gyerek lesz az első neki mindig. És a ülön kassza alap, pláne így hogy van nem közös gyerek. Szórakozzon a saját pénzével.
2022. márc. 20. 16:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!