Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nem kényeszteti el?
Igazán nemakarok a gonosz mostoha lenni. De párom a fiának karácsonyra gépet vett, telefont, új sífelszerelést.
Ok legyen. Hagytam. Karácson volt. Legyen, örüljön.
Erre most okosórát akar neki venni csak úgy. Pedig van neki. Csak újabbat.
Mikor lenne azt a pénzt hova tenni. Mikor ezt mondtam neki, hogy nincs erre épp keret, közölte inkább enni nemfog, és ne álljak a gyereke és közé
És mindezt hitelre? Vagy a "törlesztjük" csak szófordulaet volt?
Én sem értenék egyet sem a költekezéssel magával, sem azzal, hogy ne közös döntés legyen a kiadásaink megtervezése, de abban sajnos nem tudok segíteni, hogy hogyan oldd meg ezt a párkapcsolati problémát.
6-os, teljesen mindegy, hogy a férje vagy a párja. A kérdezőnek joga van eldönteni, hogy mihez asszisztál.
Kérdező, én kiszállnék (a kapcsolatból is, a közös vállalkozásból is). Ez csak rosszabb lesz, ahogy nő a gyerek majd lakást kap, autót kap... A Te (vagyis a kettőtök) kárára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!